Kf kütük seviyor elden ne gelir ama Law'un işleniş de Op'tan beklenmeyecek düzeyde işlendiği de bir gerçek Ace'den sonra bir de Law ölürse karakter kadrosu ağır hasar alır güncel zaman için, bu dövüş nasıl olacak bilmiyorum daha Teach harcanmaz ama Law'da yeni nesil Luffy'nin rakibi elenmesi için erken bence en azından güzel çizilse hoş olurBu bölüm için twitterda birisi " Law fanları iyi beslenecek. " demişti. Onun muhabbeti bu. :d
Dünya çapında çok üzülecek insanlar olduğuna eminim. Geçen bölümde bile yabancılarda çok gördüm. " Yapma Oda, lütfen. ^ vb. yorumlar. Seveni çok.
Ama aynı şeyi bizim site için diyemem. Canla başla ölsün de kurtulalım hissiyatını aldığım üyeler var. :dd.d
Meyveyi iptal edince haki savaşına döner. Sonrası malum tövbe yarabbi düşman şeyine kurşun...
Yenişemeden denizciler gelsin. Dağılsınlar en güzeli. Akainu öğrenmişken bir şekilde Sengoku'da öğrenebilir diye düşünüyorum. Law'ın tarafında yer alıp dövüşmeden savaşı durduracak bir Sengoku var. İki çift yine Cora-san konuşup yoluna giderler. Law için bu sitede sorun olan potansiyelinin görünmemesi. Ve yahut bunu kabul etmek istemiyorlar. Law bunu başarıyor, helal olsun dedirtmek çok zor. Law, Luffy içinde en sağlam müttefik. Savaşlarda meyvesiyle sağladığı destek tartışılmaz. Büyük savaşta çok ihtiyaç duyulacak bir isim.Kf kütük seviyor elden ne gelir ama Law'un işleniş de Op'tan beklenmeyecek düzeyde işlendiği de bir gerçek Ace'den sonra bir de Law ölürse karakter kadrosu ağır hasar alır güncel zaman için, bu dövüş nasıl olacak bilmiyorum daha Teach harcanmaz ama Law'da yeni nesil Luffy'nin rakibi elenmesi için erken bence en azından güzel çizilse hoş olur
Sengoku ayırsın falan hoş da Wano serinin açık ara en uzun arcı ve "savaş" manasında hep hayal kırıklığına ugratti şuan ortada muazzam bir potansiyel var harcanmasını istemem adam akıllı bir savaş gördükten sonra ne oluyorsa olsun .d hem Law'un da tek başınaykenki gücü övülür Teach üzerinden ama o zaman da kf Teach güçlü degil diye savunma yapabilir belli olmaz ...Yenişemeden denizciler gelsin. Dağılsınlar en güzeli. Akainu öğrenmişken bir şekilde Sengoku'da öğrenebilir diye düşünüyorum. Law'ın tarafında yer alıp dövüşmeden savaşı durduracak bir Sengoku var. İki çift yine Cora-san konuşup yoluna giderler. Law için bu sitede sorun olan potansiyelinin görünmemesi. Ve yahut bunu kabul etmek istemiyorlar. Law bunu başarıyor, helal olsun dedirtmek çok zor. Law, Luffy içinde en sağlam müttefik. Savaşlarda meyvesiyle sağladığı destek tartışılmaz. Büyük savaşta çok ihtiyaç duyulacak bir isim.
Bepo'nun savaştığı kısım düşmüş.
![]()
D.lerin savaşı oluyor. Oda öyle kısadan yabana atmaz sanki. Kesinlikle Teach güçlü değilmiş derler. Diyorum ya Law'a helal olsun dedirtmek zor. Sengoku gelene kadar yaptıkları mücadele yeterli olur bence. Tabi umarım beklediğim şekilde olur.Sengoku ayırsın falan hoş da Wano serinin açık ara en uzun arcı ve "savaş" manasında hep hayal kırıklığına ugratti şuan ortada muazzam bir potansiyel var harcanmasını istemem adam akıllı bir savaş gördükten sonra ne oluyorsa olsun .d hem Law'un da tek başınaykenki gücü övülür Teach üzerinden ama o zaman da kf Teach güçlü degil diye savunma yapabilir belli olmaz ...
Şuan bile daha güçlü. Kaidoyu yaralayarak inim inleten Zoro, Law'a asura çaksa inim inim inletir. Kaldı ki tek atmak için doğmuş karakter Zoro. Killer ve Apooyu tekledi. Diğer dövüşlerinde de en fazla 3 kere kesti sanırım. King gibi hayvanı defansı olanı 3 kesişte bitirdi.Zoro eninde sonunda Law'dan daha güçlü bir karakter olacaktır zaten. Ama henüz bu konuda kesin karar vermek için erken bence.