Edward Terim Newgate lobisindenim ben ki şu denklemde eski amiralin güçlü olması Wb'ye + yazar, bir de Kuzan korsan şu an amiral lobisi elini çeksin üstadın üstündenHer senaryoda Yonko lobisine eksi yazıyor @Whitebear D
Edward Terim Newgate lobisindenim ben ki şu denklemde eski amiralin güçlü olması Wb'ye + yazar, bir de Kuzan korsan şu an amiral lobisi elini çeksin üstadın üstündenHer senaryoda Yonko lobisine eksi yazıyor @Whitebear D
Havada öldücüler gelmeden çabukSoda'nın Kaido'ya son bir şarkı borcu var. Bm ölmüş ise pek sanmıyorum, Kaido öldüyse onuda söyletirdi. Kaido ilginc bir yerde ortaya çıkıp birilerini epey üzer. Hala en güçlü karakter sonuçta.
kim inanmıyor yahu tabiiki de law daha güçlü şunu diyebilmek için op güncele gelmek yeterliAbi daha Kral hakisi olmayan Law... Zoro dan daha güçlü diyorum neden inanmıyorsun...?
Haki'nin bu kadar önemli olduğu bir evrende... en büyük haki gücünden biri olan "kral hakisi" eksik olan adam... nasıl o haki'nin üst düzeyine sahip olan adamdan daha güçlü olabiliyor...? Sadece haki de değil... irade ve dayanıklılıkta da Zoro bariz üstün.kim inanmıyor yahu tabiiki de law daha güçlü şunu diyebilmek için op güncele gelmek yeterli
Law daha hızlı, Law'un staminasıı daha iyi, Law'un haxları daha iyi ve Law Zoro'nun tek atabileceği biri değil hakinin önemi inkar edilmez ama aynı düzeyde meyvenin de önemini inkar edemeyiz Law hem meyve de usta hem hakisi gelişmiş kaldı ki Zoro'da gözlem namına gördüğüm şey Kinemon'daki gözleme dair gördüğümle aynı, ha dayanıklılık bariz demişsin bu tamamen yanlış değil ama bunu da kanıtlayamazsın Zoro dayanıklılıkta Law kadar bir şey göstermedi Law kadar uzun savaşmadı, Law kadar fazla darbe almadı, Zoro'nun aksine dinlenecek veya ilaç alacak vakti de olmadı.Haki'nin bu kadar önemli olduğu bir evrende... en büyük haki gücünden biri olan "kral hakisi" eksik olan adam... nasıl o haki'nin üst düzeyine sahip olan adamdan daha güçlü olabiliyor...? Sadece haki de değil... irade ve dayanıklılıkta da Zoro bariz üstün.