Sen şu bizim Dof'un hakkını ver önce hala bekliyoruz. :dLaw'ın tayfa Dof'un tayfadan sağlam çıkmış xd.
Sen şu bizim Dof'un hakkını ver önce hala bekliyoruz. :dLaw'ın tayfa Dof'un tayfadan sağlam çıkmış xd.
Arkadaki Garp mı ki?Dünyanın en güçlü adamı
![]()
Arkadaki Garp mı ki?![]()
O zaman yanlış resim atmış ya en güçlü yok burada.
Beni @Mewtwo ile nasıl karıştırdınO zaman yanlış resim atmış ya en güçlü yok burada.![]()
Bu forumda sadece bir karakteri mi savunabiliyoruz ya da sevebiliyoruz. Sende ağzınla söylüyorsun Zoro Mihawk ve Dof ile 3 oldu. Karakterleri sevdim ben. Kimseye yanlamadım. Sen konuyu karıştırıyorsun hocamÖnce amiralciydin sonra Lawcı oldun 3 gün geçmedi ismini bilmediğin ajanı görünce tası tarağı topladın bambaşka profile büründün bilmesek yiyeceğiz haArşivde herşey var açar bakarsın.Ben kimseye yanlamadım geyik yaptığım mesajları şucu olmuş bucu olmuş diye etiketlemeye kalkıyorlar :S eğleniyorlar işte kendi çaplarında.
Bizim çizgimiz bellidir Doflamino fanı lordcu eh birazda Zoro Mihawk sempatizanlığı çok değil çok görmemek lazım.
Dedikoducu değil mi bu ? Çene kasları daha güçlü.Dünyanın en güçlü adamı
![]()
Ünvan verilmez, kazanılır.Dünyanın en güçlü adamı
![]()
Sakazuki = Lewandowski. Pandemi ayağına reislerin unvanı gelmiyor.Dünyanın en güçlü adamı
![]()