Üye silindi 7717
Kizaru ve Aokiji'de 1 senede olurmuş.Tekleye tekleye ilerliyorlar.Akainu 1 senede KK olurdu sözü boşa değilmiş @sensey
Kizaru ve Aokiji'de 1 senede olurmuş.Tekleye tekleye ilerliyorlar.Akainu 1 senede KK olurdu sözü boşa değilmiş @sensey
Croco'yu yenecek adam Shachi'dir. Neden olduğunu panele bakarak anlayablirizCroc Law'ı dövermiş. @Sir Crocodile
Bizdeki batıcılar bile Garpa bu kadar yazmadı. Oda çizdiği karaktere hayran resmen.Garp'a fena artı yazdı.
Ya ben gelen resimleri de gördüm şimdi. Zor durumda olan Karasakal gibi. Karanlığı ile meyvesini kapatmadığı sürece benim umudum artıyor. Ayrıca bunu bölüm yorumuna saklıyordum aslında ama şuan ki gösterdiği 5 v 1 e karşı performansıyla Law net imparator gücünde benim için. Ve bir çok Law tartışmasını bununla beraber kapattım.Law patlatmaya doyamadı milleti.
1v1 atamaz dediler. Adam yonko ile 1v1 atıyor. Arkacı dediler. 1v1 atarken yedirmiş saldırıyı BB'ye. Üstüne Augur kaçalım mı kaptanım demiş. Adamları BB'yi öldüren adamla dövüşüyoruz şu an demiş. 1 kişiyi ele almışlar. Kalem yetmiyor Law'a artıları yazmak için
Beni @Millennium Wizard ile karıştırdın herhalde hocam. Law ve Kid Bm ile kapışırken aslanlar gibi savunuyordum karakteri o bölümlerde. Aha dayıya sor istersen @Montana.![]()
Croc > Law.Ya ben gelen resimleri de gördüm şimdi. Zor durumda olan Karasakal gibi. Karanlığı ile meyvesini kapatmadığı sürece benim umudum artıyor. Ayrıca bunu bölüm yorumuna saklıyordum aslında ama şuan ki gösterdiği 5 v 1 e karşı performansıyla Law net imparator gücünde benim için. Ve bir çok Law tartışmasını bununla beraber kapattım.