Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karasakala bak, Whitebeard(aksakal)ın sözünü de çalmış. Ama WB bütün donanmaya haykırırken, karasakal sadece lawa karşı haykırıyor. Çok ezik bir karekter bu karasakal. Ben müthiş karizma olmasını istiyordum eskiden. Gerçek halindeki gibi. Şimdi bunun gemisi Queen annes revengei ne zaman alacaklar acaba, ya da kim yapacak. Bu arcta bu gemi olayı da çözülüyor olabilir.

Önceden Law sevmiyordun diye hatırlıyorum.
@artyomdh Adsız reis ölünce boşta kaldı tabi ne yapacak, hemen Law lobisine yanlamış. :)

Big mom övgüsü var ama,Van Augur diyorki biz zaten şuan Big mom'ı öldüren kişiyle dövüşüyoruz.Big mom da olsa farketmeze getirmiş.
BM'nin vslerini içeren panelleri uzaktan Auger'e tutup göstersek, dediğine pişman olur, kadının nasıl öldüğü (ölüp ölmediği de belli değil) ortada. :)

Üye silindi 789

Aaa buna bahane bulmuşlardı bile. 1 v 1 atmıyor yine. 5 v 1 atıyor. Sayılmazmış. :dd
Law patlatmaya doyamadı milleti. :ehe:

1v1 atamaz dediler. Adam yonko ile 1v1 atıyor. Arkacı dediler. 1v1 atarken yedirmiş saldırıyı BB'ye. Üstüne Augur kaçalım mı kaptanım demiş. Adamları BB'yi öldüren adamla dövüşüyoruz şu an demiş. 1 kişiyi ele almışlar. Kalem yetmiyor Law'a artıları yazmak için :D

@artyomdh Adsız reis ölünce boşta kaldı tabi ne yapacak, hemen Law lobisine yanlamış. :)
Beni @Millennium Wizard ile karıştırdın herhalde hocam. Law ve Kid Bm ile kapışırken aslanlar gibi savunuyordum karakteri o bölümlerde. Aha dayıya sor istersen @Montana. :D

Montana

Law patlatmaya doyamadı milleti. :ehe:

1v1 atamaz dediler. Adam yonko ile 1v1 atıyor. Arkacı dediler. 1v1 atarken yedirmiş saldırıyı BB'ye. Üstüne Augur kaçalım mı kaptanım demiş. Adamları BB'yi öldüren adamla dövüşüyoruz şu an demiş. 1 kişiyi ele almışlar. Kalem yetmiyor Law'a artıları yazmak için :D

Beni @Millennium Wizard ile karıştırdın herhalde hocam. Law ve Kid Bm ile kapışırken aslanlar gibi savunuyordum karakteri o bölümlerde. Aha dayıya sor istersen @Montana. :D
@Millennium Wizard iftirayı atıp karaladı seni sonra öyle bir algı oluştu. Bana iftira atıyorsunuz diye kızan adam bir de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık