Montana
Teach Garp yerine Law ile dövüştürülüyorsa Garp’a hafif kaçarmış demek bu. Burada p.up alıp öyle belki yaklaşabilir. @II. Invictus @Mihawk @Whitebear D
Teach Garp yerine Law ile dövüştürülüyorsa Garp’a hafif kaçarmış demek bu. Burada p.up alıp öyle belki yaklaşabilir. @II. Invictus @Mihawk @Whitebear D
Uyanışla içten kral haki patlatsa öldürebilir direkt.Oda Law'a kral hakiyi güç dengelerini bozmamak için vermemiş. Bu iyice anlaşılıyor. Ortalama hakiyle adamın seviyesine bak. Yonko tayfasını kaçırtıyor.
Ope Ope ile birlikte kral hakisi olsaymış zaten zirveye yerleşirmiş.
Henüz Kaido, Big Mom, WB gibi bir şey göstermedi. Yenilene kadar da göremeyiz ama şimdiye kadar yediği darbelerde hep iki yuvarlanıp kalkıyor. İlerisi için ışık yaktı. Şu an değil de Luffy'e yenildiği zaman zirve olacak gibi. Bir türlü inmek bilmeyecek.Bayağı bir dayanıklı ama Big Mom 6 kere falan uyanış saldırısı yemişti üçü Law'dan. En son da bomba kombini geldi. Yani şu anda Big Mom gibi bir hayvansallık göstertmedi.
Shanks’ı da görmeden erken konuşmak istemiyorum ama Kaido ve Big Mom bu ikisinden güçlü gibi.Henüz Kaido, Big Mom, WB gibi bir şey göstermedi. Yenilene kadar da göremeyiz ama şimdiye kadar yediği darbelerde hep iki yuvarlanıp kalkıyor. İlerisi için ışık yaktı. Şu an değil de Luffy'e yenildiği zaman zirve olacak gibi. Bir türlü inmek bilmeyecek.
Uyanış saldırılarına kral haki eklenebilirse serinin en bitirici saldırısı olur zaten.Uyanışla içten kral haki patlatsa öldürebilir direkt.
Kaido şimdiye Lawi teklemisti, BB uğraşıyor üstüne hasar falan alıyor, tayfası aman dikkat diyorShanks’ı da görmeden erken konuşmak istemiyorum ama Kaido ve Big Mom bu ikisinden güçlü gibi.
Bence Kaido zaten tartışmasız güçlüydü. En güçlü olduğu kaç kere vurgulandı ve gücünü gösterdi. Killer arc içinde direkt en güçlü korsan demişti.Shanks’ı da görmeden erken konuşmak istemiyorum ama Kaido ve Big Mom bu ikisinden güçlü gibi.