Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1064 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En çok ilgimi çeken detay, Pudding'in üçüncü gözünü açması oldu. Bakalım oradan neler çıkacak, yani oda yine elime yüzüne bulaştırır ama ilgi çekici bir güç.
benim aklima takilan birkac soru var.
1) karasakal BM’nin ailesinde Pudding’in varligini ve Uc Goz kabilesinden oldugunu nasil biliyordu?
2) BM yillarca basaramamisti, karasakal aninda basardi gibi duruyor. Karasakal 3. gozun yeteneklerini uyandirmayi nereden ogrendi?
3) Gidisata bakilacak olursa Karasakal 4. poneglifin kopyasina sahip. Bu durumda iki ihtimal ortaya cikiyor. Ya Karasakal poneglifin bulundugu adayi (Elbaf olabilir) yagmaladi ya da 4. poneglif icin son savas Beehive’da verilecek.
4) Kuzan bu lafim sana. Smoker’a ben eski benim diyip sonra Karasakal adina ada yagmalayip kiz kacirmak kitapta var mi serefsiz!

Fanlar yeterince ağlarsa, Goku gibi dirilir big mom çok da şey yapmayın. Hatta öbür tarafı kontrol eden bir şeytan meyvesi yapar falan, adam iki yanağın arasına kalemi koymuş ne denk gelirse demiş

Bugüne kadar uyandıramayıp teach kaçırınca anında uyanması da ayrı bir olay :)
Orda bahsedilen muhtemelen Sanji'nin gördüğü gibi üç gözlü gözükmesi. Üç gözlüyken yazıtları okuyabiliyor mu okuyamıyor mu, burası önemli, okuyabiliyorsa yeteneğini anasından gizlemiş olur, okuyamıyorsa yeteneğin uyanması lazım, o belli değil işte. :)

Olay şu, Shaka dedigi durumda 2 şey var. Ya öldürülecegini düsünüyor ya da cidden bir nedenden dolayi ölecegini. Cp0'dan haberi olmayabilir geldiginin.

Pudding olayi belliydi ama ani oldu. Phoneleri okuyabilir denilebilir artik. Durum bu ise aokiji kata ve digerlerini indirdi o zaman. Wcı'ya elveda. Meyve konusunda belirsizlik var aldımı diye. Malum bir yöntem ile alabiliyirlar.

Eger aokiji'nin plani var ve bu BB'yi indirebilmek veya onlarla ilgili birsey yapmak ise ters tepebilir. BB'nin şuanki hali çok saglam degil ama 1-2 arc sonra çok farklı seviyeye gelebilir.

Law vs. BB. devam etsede 3-5 bölüm sonra tahminen bitecek bir şekilde, law eger yardima biri gelmez ise denizalti da hasarli ise gidici gözüküyor.

Bir şekilde luffy vs. BB olacak. Belki de her iki tayfa tüm phoneleri alacaklar ve raftele giderken vs'lerini atacaklar. Son savaş öncesi korsanlar arasi son vs. bu şekilde olacagini düsünüyorum en güçlü 2 korsan tayfasi. O sebeple law'daki phoneler BB'ye geçmesi gerek.

Dragon ve vegapunk beklemiyordum. Gerçi en gizemli karakterlerden biri. Sabo öyle heyecanli anlatti pangea ve Im'i ancak hükümet yapisini da gayet biliyor olabilir dragon.

Arc nasıl sonlanacak görücez. Bu seviyede iken cp0'larin inmesi gerek bir şekilde vegapunk ölse bile. En azindan Franky ve usopp'un vegapunk'tan saglam powerlar ögrenebilecegi ve kuma'nin insan moduna dönme bilgisi ile biterse fena olmaz.

Bu olurkende tayfanın powerlarindaki gösterilmeyen tekniklerini de görecegiz gibi. Şuanki seviyelerinde cp0 iyi antrenman torbasi olucaktir.

Kata'yı kapak hikayesinde harcamamış olması güzel. Son savaşa dahil olması için gerekli sebebi de vermiş oldu.

Law'ın varlık göstermesi iyi yine. Yenilgi öncesi son çırpınışlar.

Pudding'in gözünü uyandırmak için bir şeyler yapıldı sanırım. Zamanlaması çok manidar olmuş.

Dragon'un Shaka'yı tanıyor olması iyi oldu. Savaşlara dahil olmuyor bari milleti bilsin. :D Shaka neden böyle söyledi merak konusu tabi. Cp0 yüzünden dediğini sanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık