Montana
Pudding abim sizi susturur demiyor, Big Mom yaşasa sizi sustururdu diyor @Miyata Ichiro 

Sengoku'nun haberi varmı bilmiyoruz. Emekli olmuştu birde kendisi. Pek ihtimal vermiyorum o yüzden ama olsa güzel olurdu. Hem Law kurtulurdu hemde Karasakal ile de bir rövanş görmüş olurduk.Sengoku'da böyle düşündüğü için tutuklamamıştı. O yüzden yardımı dokunacak Law'a düşüncesinde oldum hep. Tam sırası hadi gorilinle mi keçinle mi neyle geliyorsan gel. :dd.d
Stonger>Law'ın tayfaLaf attığınız tayfa dövüşüyormuş bölümde, utanır mısınız?
Hala hükümetin içinde diye biliyorum. Yanlış değilsem Garp gibi takılıyor o da, serbestler. Akainu'nun kulağına gittiyse bir şekilde onun da kulağına gidebilir. Akainu birini gönderir gibi geliyor bana. Boşuna kulağına gitmedi bu haber, gitmemiş olmalı.Sengoku'nun haberi varmı bilmiyoruz. Emekli olmuştu birde kendisi. Pek ihtimal vermiyorum o yüzden ama olsa güzel olurdu. Hem Law kurtulurdu hemde Karasakal ile de bir rövanş görmüş olurduk.
Beckman ve diğer haki adamları alır artık reis. Zaten Kızıl Ejder'e postayı koymuştu filminde.@sensey İmparator tayfasını solo almayan tek Fujitora kaldı. Sence hangi tayfayı sololar?
Karasakal korsanları pislik yapmış olmak için direkt söylemiştir.Pudding'te Mama'nın Vivre Card'ı vardır. Oradan söylemiştir öldüğünü.