Montana
Vinsmoke'lar ve Cesar.Katakuri ve Kuzan farklı adalardalar. Hayatlarda ne sorun var merak ediyorum?
Vinsmoke'lar ve Cesar.Katakuri ve Kuzan farklı adalardalar. Hayatlarda ne sorun var merak ediyorum?
Yalandan dövüşüyormuş işte. Ama Oda... “ Bak bak nasıl da gök yarılıyor çok büyük dövüş çoook. “Daha savaşmadan bitirmişti ki itibarını, Kaido 4 kere "20 senedir böyle savaşmıyordum" deyip durdu Luffy'e, lan oğlum daha 1 hafta önce kılıç tokuşturuyordun Kocana ile.
Luffy hep böyle bir karakterdi ki zaten. Big Mom ise ilk gösterildiği anda ki ürkütücülüğünü ve ağırlığını her geçen bölüm kaybetti.Big Mom tüm Wano boyunca Luffy'nin şu üç bölümde yarattığı hayal kırıklığını yaratmadı ama bu da bir gerçek.
Zehir One Piece evreninde çok op bir şey. Teach ve tayfası bile dikkatsiz davrandıklarında teke gidebiliyor. O yüzden Katakuri yerinde (neredeyse) kim olsa aynı duruma düşerdi.Vinsmoke'lar ve Cesar.
3 gün tutarsa Nika abisi yetisir zaten ustaÜç gün yenişemeyip hazine takası yapıp dağılır BB ve Law