Olabilir knkGarp'da H. haki olmaması gibi bir ihtimal yok.
Olabilir knkGarp'da H. haki olmaması gibi bir ihtimal yok.
Kullandığı meyve ömründen çalıyor, ayağa kalksın diye doping basıyorlar ömründen çalıyor, işler pek de iyi gitmiyor yaşlılığı için Nika'nınŞimdi Bonney ekipteki kişilerin yaşlarını manipüle etti ya, Eiichiro Oda' da bi sbsde Hasır şapkalarin yaşlı halini çizmişti. Çizdiği sbs etkinliginde işler iyi giderse ve isler kötü giderse diye yaşlı hallerini göstermişti. Luffy'nin o yaşlı gördüğümüz hali ise islerin kötü gittiği hali. Yani bu bi gönderme mi yoksa öylesine bi çizim mi?
Senin peşini bırakınca sen beni peşlemeye başlıyorsun onu ne yapacağız?Garp'ta da var Akainuda da çıkar, biliyorum ayrıca her yorumu ciddiye alma. Açığımı arıyorsun sürekli bırak peşimi
Oldugu da açiklanmadi. Oda'ya söyledigim şey o. Oda zaten öyle demeyecek. Olmasada farketmez yenemez. Zayıf şuan.Olmadığı açıklandı mı? Açıklandıysa eyvallah ama açıklanmadıysa ve sonradan görünürse "Tüh bunlarda vardı." demek olmuyor o.
Aynen öyleKullandığı meyve ömründen çalıyor, ayağa kalksın diye doping basıyorlar ömründen çalıyor, işler pek de iyi gitmiyor yaşlılığı için Nika'nın![]()
Tek bir saldırıyla Law'ın büyüklüğünü anlamış Augur. Hemen gemiye dönelim demiş.Teachin tayfa tümden gelse dahi Lawa karşı şansları olmaz bence. Aokijiyi olayın dışında tutuyorum. Shiryu dahildir.