Aga Katakuri'de Kuzan tarafından teklendiyse ne harika olur. Tadından yenmeyecek 1 hafta geçiririz forumda.![]()
Aga Katakuri'de Kuzan tarafından teklendiyse ne harika olur. Tadından yenmeyecek 1 hafta geçiririz forumda.![]()
Şimdi hesaplarıma bakılırsa Germa üstüne Oven ile dövüşüyor. Caesar öncesinde gaz salıyor. Gaz kafa yapıyor bunda. Oven'in yumruklarda kalın hımm. Yüzde 22 olabilir. Kuzan'ın teki şaibeli olur o yüzden.Oven’in vuruşu Kata ‘yı yüzde kaçına düşürmüştür?
Kuzan'ın Cracker'e bile tek attığı malum değil ki? Belki Jozu dövüşünde olduğu gibi sürtüştüler ve açığını bulunca dondurdu adamı? Kata bir şekilde yenilmiş olsa bile tek attı diyemezsiniz. Kaldı ki King ve Queen de tek yemiştir denemez. Ha, yenilmişlerdir, orası ayrı bir mesele.Şimdi hesaplarıma bakılırsa Germa üstüne Oven ile dövüşüyor. Caesar öncesinde gaz salıyor. Gaz kafa yapıyor bunda. Oven'in yumruklarda kalın hımm. Yüzde 22 olabilir. Kuzan'ın teki şaibeli olur o yüzden.![]()
Adamı yatırmış aşağı yalvarır gibi halde dondurmuş. Bu mu açık bulmak. Cracker yapma etme ağam der gibi donmuş.Kuzan'ın Cracker'e bile tek attığı malum değil ki? Belki Jozu dövüşünde olduğu gibi sürtüştüler ve açığını bulunca dondurdu adamı? Kata bir şekilde yenilmiş olsa bile tek attı diyemezsiniz. Kaldı ki King ve Queen de tek yemiştir denemez. Ha, yenilmişlerdir, orası ayrı bir mesele.
Twitterdakilere pek güvenmemek lazım.CONFIRMED:
- Law vs Blackbeard!
- The fight between the two is insane!
- Blackbeard is superior!
- The last page is again very important!!
Twitter'a çok bakmayan ben, twitter'dan çıkmaz oldum. Bu dolanmaya başladı. Doğruysa şunu söylettirmesi bile aferin sana aslanım.
Bakalım Kuma WB gibi şam babası mı çıkacak yoksa delikanlı mı olacak
Boşa mı zaman harcadım. Orada vakit geçirerek.Twitterdakilere pek güvenmemek lazım.
Donmuş adamı hangi pozisyonda görürsen gör, net bir çıkarım yapamazsın. O duruma hemen düşmeyeceğini de ben savunabilirim. Kesin olarak yenildi denebilir ama tek yedi denemez.Adamı yatırmış aşağı yalvarır gibi halde dondurmuş. Bu mu açık bulmak. Cracker yapma etme ağam der gibi donmuş.
King ve Queen maalesef yoldan geçerken teklenmişlerdir. Varlık gösteremeden yatmışlar aşağı.
İşin uzmanına soracaksın. @kekomancer Twitter boş zaman mıdır?Boşa mı zaman harcadım. Orada vakit geçirerek.![]()