Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya şu Bonney'le mi uğraşıcaz biz , her gördüğü Kuma robotunu babam bu benim yapmayın etmeyin diye araya girecekse fena başımız ağrır

Montana

Yanındaki 4 adamda logiaya vuramıyor çünkü hiçbirinde haki yok. Etkisiz elemanlar yani. Konu da bu zaten.
Seride o zaman haki doğru dürüst işlenmiyordu bile o zamanki mevzuları haki kapsamında değerlendirmek bana göre yanlış, orada lig farkı vurgulandı bence. Şimdi yine çizse böyle çizer, adamları kokalı görürsün tek fark o olur. Bu benim düşüncem. Bu arada bu dördünü Law şuan alır BB olmasa.

Seride o zaman haki doğru dürüst işlenmiyordu bile o zamanki mevzuları haki kapsamında değerlendirmek bana göre yanlış, orada lig farkı vurgulandı bence. Şimdi yine çizse böyle çizer, adamları kokalı görürsün tek fark o olur. Bu benim düşüncem. Bu arada bu dördünü Law şuan alır BB olmasa.
4 elemanın da etkisiz eleman olduğu gerçeği değiştirmiyor. Tiç, Ace'i gayet tek tokatladı. Burada Law a karşı 5 v 1 atıyor. Burada Ace'e + yazacak bir durum yok.

Montana

4 elemanın da etkisiz eleman olduğu gerçeği değiştirmiyor. Tiç, Ace'i gayet tek tokatladı. Burada Law a karşı 5 v 1 atıyor. Burada Ace'e + yazacak bir durum yok.
Bu adamların dövüş içinde fark yaratıyor oluşu Ace’e artı yazar. Çünkü Ace ve Teach’in dövüşüne dahil olsalar ölürlerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık