Adamda tam girişimci zihniyeti var. Asla moral bozmuyor anında diğer plana geçiyor. İnsan bi durur, Ray benim karizmamı çizdi der bi hafta morali bozuk gezer. Ama yok, Hancock olmuyorsa sıradakini kaçırırız deyip devam ediyor yoluna :s
Hâlâ Luffy'ye karşı koz olarak kullanması için makinoyu kaçırmasını bekliyorum gerçi shanksa karşı da kullanabilir ama olmayacak gibi.
Adam bir de bu üç olayı da eş zamanlı olarak düşünmüş. Hancock'a çök... o sırada Pudding'i kaçırt... sonra Kaido ve Bm'yi indiren ve yol kitabelerini aldıkları neredeyse kesin olan üç isimden birine çök. Kaldı ki bundan once yaptıkları da aşırı sağlam işlerdi. Wb'nin tayfasındayken Meyveyi çalması... sonra Schi olup İmpel Down'a sızıp tayfa toplaması... sonra Wb'nin meyveye çökmesi. Bunların hepsi muazzam işler. Yav adam kaçıyor, çalıyor ama çalışıyor beee... skskskskCoby ile denizci tarafına, Pudding ile One Piece'i bulma tarafına, şimdi ise meyveye ve Luffy'nin olası müttefiklerinden birini indirmeye oynuyor. Helal olsun valla adam hak ediyor bu zekayla.
Law, Fuji ile yerçekimi antrenmanı yaptı. Tiçin çekimine hazırlıklı girer o savaşa ve kaçar.Law'ın ölümünün ardından, cenazede Erkan12 Alpamis'e racon kesiyor:
Şu kısım yeterli.Yav adam kaçıyor, çalıyor ama çalışıyor beee... sksksksk
Luffy Teach’in adayı basınca ben ve Erkan12Law'ın ölümünün ardından, cenazede Erkan12 Alpamis'e racon kesiyor:
Maalesef öyle. BB açık ara son düşman olmayı hakeden tek isim. Ama işte... Oda'nın işleri... İlla beklenmeyeni yapacak beyefendi...BB dururken son düşman dangalaklar grup terapisi kulübu Gorosei ve Im olacak maalesef.