Şu kesin çıkarSeri bana geçerse, hikaye nerede kalmış olursa olsun bir anda Wano'ya dönüp Wano'ya atom bombası attırırım. Sonra da 15 bölüm Garp vs Teach.
Aslında böyle bir konu açılabilir. Serinin mangakası bir anda siz olsanız naparsınız diye :s
Şu kesin çıkarSeri bana geçerse, hikaye nerede kalmış olursa olsun bir anda Wano'ya dönüp Wano'ya atom bombası attırırım. Sonra da 15 bölüm Garp vs Teach.
Aslında böyle bir konu açılabilir. Serinin mangakası bir anda siz olsanız naparsınız diye :s
Mangaka biz olsak bundan bile daha hızlı yaşanacak bir şey varŞu kesin çıkar
![]()
Şu meşhur Yontoryu tekniği var ya... İşte onun antisi o.Mangaka biz olsak bundan bile daha hızlı yaşanacak bir şey var
![]()
Nobsa atom bombası attılar zaten bigmomı öldürmek için. Daha yıkıcıları da olmaz. Tamadır Otokodur falan hala oradalar. En temizi hiç adını anmamak.Seri bana geçerse, hikaye nerede kalmış olursa olsun bir anda Wano'ya dönüp Wano'ya atom bombası attırırım. Sonra da 15 bölüm Garp vs Teach.
Beynim durdu. Açıklama talep ediyorum.
Arabanın arkasındaki zımbırtaya spoiler deniyor. Geyiğine atılmış, bir anlamı yok.Beynim durdu. Açıklama talep ediyorum.
Cahilim, bilemedimArabanın arkasındaki zımbırtaya spoiler deniyor. Geyiğine atılmış, bir anlamı yok.
kötü espriymiş bu arada 
Kötü espri olsun diye yapmıştım ama bana da çok kötü geldiCahilim, bilemedimkötü espriymiş bu arada
![]()

Saçma birşey yazacağım ama Shaggy'i Usopp'un babası,Scobby Doo'yu da Chopper'un akrabası olarak seriye dahil ederdim.Seri bana geçerse, hikaye nerede kalmış olursa olsun bir anda Wano'ya dönüp Wano'ya atom bombası attırırım. Sonra da 15 bölüm Garp vs Teach.