Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

1062: Bir Fatihin Üç Kılıç Stili! Zoro King'e Karşı!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    67
King'in Çılgın Ateş lakabının hakkını animede teslim etmişler.. Adam Roma'yı da ben yaktım dese doğrudur reyis yakmışındır deriz.

Keşke mangada da bu şekilde yansıtsalarmış. Aşırı kısıtladılar King'i mangada.
 
bölüm iyiydi bu arada. herkes hala nostalji ve normal dövüşler bekliyor ama artık belli seviyenin üstüne çıkmaya çalışılıyor sonuçta. bu bölümde dövüşün sürekli bölünmeden verilmesi güzel olmuş hala renkler parlak da olsa en azından çatı dövüşü kadar değil :)
 
Böyle ışık patlamalı savaşları sevmiyorum normalde ama artık Zoro etkisiyle herhalde bayıla bayıla izledim. Biz senden razıyız reis.
 
İyi ki çok kötü şıkkı yoktu. Bu ne arkadaş naruto bleach dragonball falan mı? animasyonda çok efekt kullanıldığını buluyoruz bu sezon, yok yerin küp şekilde parçalanması, hakiyi dragonball ve bleach'taki gibi vücut çevresinde dalgalanması. Ne oluyoruz yaw. Bitirici vuruşunda mangadaki gibi olmaması büyük hayal kırıklığı. Ya orda ki göndermeyi anlamamışlar yada gizlemek için onigiri kullanmışlar. Bide enkai entei (ace'nin güneş saldırısı) var bölümde manasız. Zoro ile izlediğim en tatmin edici dövüş sahnenin hala ryuma da kalması. 2 yıl zaman atlamasında hiç yok zaten.
Mangada da zaten sanji ve zoro dövüşlerini eksik gibi hissetmiştim. Anime de daha kötü oldu. Hakkımızda hayırlısı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık