Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060: Luffy'nin Hayali

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 229 77.6%
  • Orta

    Kullanılan: 47 15.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 6.4%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo iki amiralle kapışıp IM'in odasını bastığında kaç kere bayılmış, üstüne ölmüştür?
Yanında 4 komutan var. Amiraller için Kutsal Topraklar diye güçlerini kıstılar deniyor. Ayrıca Fujitora gibi bir gerçek var. Bir kere Sabo'yu hamur edip oynadiktan sonra bırakmıştı. Kaido ile mı savaştı Sabo? Kaido fanı ne oldu sana?
 
Luffy'nin hayalinin meyve ile alakası yok. Luffy'nin meyveyi yedikten sonra Shanks'e bu sözü söylemediğini de söyleyebiliriz. Zira öyle bir ortam hiç olmadı. Ayrıca Haydut olayından sonra son olaylara kadar görüşmediler.

Luffy'nin hayali ancak Korsan Kral oldugunda mümkün olabilecek bir şey. Bu ne olabilir?
Keşke Luffy isimli çocuğun da hayalini öğrenebilseydik, zira meyveyi yediğinden beri Nika isimli Tanrının hikayesini okuyoruz ve onun hayalini izliyoruz. :)
 
Bunun için kim teori yazacak? Çok fazla ipucu var.
Usopp'un bunu kimse yapamaz demesi, çok zor bir olgu olduğuna işaret.
Nika'nın KK olursam şansım olur demesi, ün, zenginlik veya güç gerektiren bir şey olduğuna işaret.
Sanji'nin deli muamelesi yapması, bunun saçma denebilecek bir şey olduğuna işaret.
Chopper'ın çok etkilenmesi, bence kendi hayaliyle ilişkili görmesinden kaynaklanıyor. Tüm canlıları ilgilendiren bir şey. Her hastalığı iyileştirecek ilaç gibi.
Duyan bir çok kişiye saçma gelmesinin nedeni bunun mümkün görünmemesi, bu yüzden çocukça görülmesi. Brook ve Franky gibi aklı havada tipler doğal olarak gülüp etkileniyorken Zoro, Jinbe ve Nami gibi ciddi tipler öfkeyle karışık şaşırıyor. Öte yandan Robin şokla karışık etkileniyor. Robin'in etkilenmiş olması, bu hayalin onu da bir şekilde etkileyecek, geçmişiyle bağ kuran bir şey olmasından ileri geliyor olabilir.

Burada Roger ve Luffy'nin ortak motivasyonunu bulmak gerekiyor, ikisi de aynı şeyi söylediğine göre. Roger'ın nasıl bir çocukluk geçirdiğini bilmemiz iyi ipucu olurdu. O da Luffy gibi yalnız ve dramatik bir çocukluk geçirdiyse, bu çok yardımcı olurdu.

Tahminim, seride gerçekleşen birçok şeye paralel olarak Luffy'nin hayali tüm dünyayı güldürmek veya tüm dünyayı mutlu etmek. Bu cidden saçma, çocukça ve imkansız bir şey. Bu hayalin indikatörü epey fazla; Laugh Tale, komik One Piece hazinesi, Joy Boy, kimsenin aç kalmadığı bir dünya, tek parça bir dünya vs.

Bu tabi ki eski Luffy ile tutarlı bir şey değil. Luffy eskiden daha gerçekçi ve safi bir maceracıydı. Vivi'ye "İnsanlar ölür" diyerek bunu kabullenmesi gerektiğini söyleyen, bir böcek için one piece'ten bile vazgeçebilecek bir meraklı maceracı olan, kahraman olarak anılmak istemeyen Luffy'nin çocukluktan böyle bir hayalinin olması tutarsız olur. Ama son yıllarda Oda'nın yaptığı hemen her şey tutarsız. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım.


,
 
Duvarların içinden gitmesine izin veren Morley vardı yahu. Sanki kapısından yara yara girmişler gibi konusuyon. Ennies Lobby gibi bir baskın mi oldu?
Krala bak be Mairojoya direkt bir baskın yapmadı diye beğenilmiyor. Çıta tanrı olmuş. Reis 2 amirali tokatlayıp sonra desteğe gelenler + Im i de dövüp çıkamadı Çöp SABO.
 
İm büyük ihtimal kadın çıkacak ince vücudu kelebeklerle ilişkisi kadın hissiyatını veriyor.Logue townda büyük ihtimal im kurtardı luffyi ters köşe gelecek büyük ihtimal şimşek yerine rüzgarla bir bağlantısı çıkacak dragonun.Kesin bi aşk döndü bu ikisi arasında :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık