Zoro kılıç ustası.Her birine örnek verir misin ? Ben anlamadım galiba.
Kılıçla sanat derken böyle mi ?
![]()
Mihawk kılıçla sanat icra edip eskrim usulü puan kasıyor.
Shanks gibilerse kılıç tutucuları. Zamanında bir tutmuşlar bir daha bırakmamışlar.
Zoro kılıç ustası.Her birine örnek verir misin ? Ben anlamadım galiba.
Kılıçla sanat derken böyle mi ?
![]()
Kılıç kalkan oynuyorlar Türk usulü. En iyi oynayan 1. Kılıç ustası 2. Kalkan ustası oluyor.Zoro kılıç ustası.
Shanks gibilerse kılıç tutucuları. Zamanında bir tutmuşlar bir daha bırakmamışlar.
Bunun ödülü muhtemelen mevcut imparatorları geçecek![]()
Şu adamın da acıkla ödülünü soda gelecek bölüm
Herkesi geçer. 6 - 7 milyar arası çıkar direkt 7 çıksın bu iş huzur içinde çözülsünBunun ödülü muhtemelen mevcut imparatorları geçecek
Yedi de çıkmaz sanmıyorum, Roger alamamış o kadar. Roger'ı geçmesi baya baya sıradışı olur. 4,5-5 civarı bir ödül makul olur.Herkesi geçer. 6 - 7 milyar arası çıkar direkt 7 çıksın bu iş huzur içinde çözülsün
Geçmemesi saçmalık olur. Roger'ın ödül tanıtılırken bile bunu geçen "korsan" yok denildi. Dragon'a mesaj çaktı o bölüm Oda. Direkt hükumeti tehdit eden dünyanın en çok aranan adamı en yüksel ödülün de sahibidir.Yedi de çıkmaz sanmıyorum, Roger alamamış o kadar. Roger'ı geçmesi baya baya sıradışı olur. 4,5-5 civarı bir ödül makul olur.
Peki şimdi Shanks kılıç tutucusuysa, Shanks'e yazan herşey niye Zoro'muza yazıyor ?Zoro kılıç ustası.
Bunlar aynı tarlanın mahsülü mü ? Rayleigh bir tutucu mu ? Bunların tek ortak noktası kılıçsa eğer One Piece'de ki karakterleri amiral,yonkou vs diye ayırmak yerine neden kılıç tayfa ve kılıçsız tayfa diye ayırmıyoruz ? Tipe bak çay demle.Sonraki sayfalarda atıldı mı kontrol etmedim ama gelen spoilera göre Croco'nun da robotu var.
![]()