Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga Luffy balıklar için kullanıyor bu hakiyi, bi zahmetn Croco'da denizci erlerini bayıltsın.

Bundan sonra gireceği ilk aksiyonda belirleriz, bu şekilde gireceksen girelim yoksa bekle bekle, sonunu göremeyiz. Crocodile gerçek bir rakiple karşılaşsa bile üç beş sayfadan fazla görebileceğini sanıyor musun? Ben sanmıyorum, sayfalarıyla seni tatmin edecek bir Crocodile savaşı hiç bir zaman göremeyebiliriz. Şöyle düşün, Kid & Law vs Mama bile neredeyse of panel bitecekti.

Diyeceğim, Crocodile'ın bu günden itibaren gireceği ilk aksiyonu baz alırız.
Yahu meyve ile tek atıyor adam zaten. Luffy'nin alan hasarı mı var bu konuda? Herkes için benzer sistem mi işliyor?

Bekle bekle değil. Bir kaç sahnelik geçiş şeyi olmasın diyorum sadece. Yani bir dövüş olayları sonrası olsun. Bu adamlar aksiyona girecekse zaten standart erler gelmez. Saglam rakiplerle olacaksa dövüş zaten göreceğiz durumu. Zaten seri hızlandı öyle yıllar beklenecek durum olmaz.

Yahu İnu-Neko-Jack olaylarını bile gördük. Bu karakterleri daha çok görmemiz lazım mantıken. Yani 1-2 sayfa ile geçmez bu karakterlerin olayı hele de organizasyon olaylarına girilmişken.

Law-Kid-BM olayları baya işlendi yav sende yapma. Meyve olaylarını falan hep gördük. Bu tip sağlam rakipli vs olaylarından bahsediyorum zaten sana bende. Bu tip olaylarda görürüz varsa zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık