Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzeldi. Donsuz 3IQ japon köylüsü ve kafasını sekerle bozmuş capsizlar dan gına gelmişti. Eski karakterler daha orijinal üstüne düşülmüş düşünülmüş.

Nami fazlasıyla sıkıyor. Her defasında öldük ölücez aha gittik öle yazdık... lan yeter seri bitti. Zoro-jimbei-sanji komutanları da hayırlı olsun. Tek zoro nun ödül farklı geldi 0110 matrix gibi mübarek...

Mihawk huzursuz olmamak adına yonkou unvanı almakla ilgilenmiyor. Croco zaten arka plan adamı öne buggy yi sürdüler o kısım da güzel. Ayrıca mifak'ın croco konuşmasını hatırladıktan sonra buggy ye bakisi onun da kafasını çevirmesi... eski çizimlerine dönüş yapmış ne güzel,Japon tarihi diye içine etti güzelim serinin düz basit en iyisi.

Denizciler ayrı heyecanlı hala göremedik yeni teknolojiyi ama dragonun adasını bulup dinlemeleri de başarıdır. Bakalım sabo ne yumurtlar akainu ne kadar delirir :D
 
Çok uzatmayacağım.Sanji'nin dördüncülüğe atılıp Monster Trio'dan çıkartılması ve Yamato'nun tayfaya gelmeme sebebinin Monster Trio'nun bozulmaması için olmadığından oyumu KÖTÜ ye verdim.

Monster Trio bozulacaktı madem Yamato neden gelmedi?Jinbei, Sanji'nin 25 yıldır onca emeğine rağmen Monster Trio'da yer almalı mıydı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık