Özellikle kılıç ustalığı diye belirtilmiş. Yıllardır bir kesim bunu diyor. Mihawk fanları soğuk ter döküyorlar da çaktırmıyorlar.Shankstan kılıç ustalığında iyi demiş. Ödülünü de Shankstan az vermiş. Spesifk olarak Shankstan güçlü diye belirtmemiş.

Özellikle kılıç ustalığı diye belirtilmiş. Yıllardır bir kesim bunu diyor. Mihawk fanları soğuk ter döküyorlar da çaktırmıyorlar.Shankstan kılıç ustalığında iyi demiş. Ödülünü de Shankstan az vermiş. Spesifk olarak Shankstan güçlü diye belirtmemiş.

Bunun birde Shanks tanıtımı var reis anyayı konyayı o zaman görürüz.Özellikle kılıç ustalığı diye belirtilmiş. Yıllardır bir kesim bunu diyor. Mihawk fanları soğuk ter döküyorlar da çaktırmıyorlar.![]()

Ödül üzerinden yine gev gev yapıyor işte.Monster Trio bozulacaktı madem Yamato hangi gerekçeyle tayfada değil?
Bu arada Sanji'ye resmen dördüncü adam muamelesi yapılmış.Reisin 25 yıllık emeği çöp oldu.
Monster Trio Sanji'siz olmaz be Oda!Yap bir güzellik şu adama.Valla üzülüyorum.
Gölgeli bir şekilde bir gözü kırmızı robotik bir hava verselerdi keşke. Sunny'i koymak nedir? Ne alaka yani. Çok güldük hatta kahkaha falan attık. Tüm dünya krize girdi bu gag yüzünden. Allahın belası herif.Bence en rezil şeylerden biri Franky'nin ödül posterinde Sunny olması. Komik desen komik değil. O kadar saçma ki. Karizma fotosu vardı Dressrosa sonrası. Kalsın öyle işte.
Ben yapmıyorum Zoro yapıyor.?Ödül üzerinden yine gev gev yapıyor işte.
Bir önce ki Arc'da Sanji yapıyordu olur öyle aradaBen yapmıyorum Zoro yapıyor.?

Shankstan kılıç ustalığında iyi demiş. Ödülünü de Shankstan az vermiş. Spesifk olarak Shankstan güçlü diye belirtmemiş.