Son kale ryuma kaldıZoro'nun amacı Ryuma'yı geçmek zaten. Boşuna demedik; Ryuma>Mihawk diye.![]()

Son kale ryuma kaldıZoro'nun amacı Ryuma'yı geçmek zaten. Boşuna demedik; Ryuma>Mihawk diye.![]()
Onu geçen dedim zaten. Ryuma'yı da, Joy Boy'un yancısı yapar bu karaktersiz Oda. Onu bekliyorum yani zaten.Son kale ryuma kaldıinşallah ryumada joy boy ve geçmişi anlatıcam diyen oda tarafından o bölümler anlatılırken gömülmez. Cidden ona bende kan ağlarım.
Biri kılıç tanrısı diğeri en güçlü kılıç ustasıZoro'nun amacı Ryuma'yı geçmek zaten. Boşuna demedik; Ryuma>Mihawk diye.![]()
Diğeri en Şak Sakçı.Biri kılıç tanrısı diğeri en güçlü kılıç ustasıRyuma reis patlamaz, patlamamalı.
-Joy Boy-sama Joy Boy-samaOnu geçen dedim zaten. Ryuma'yı da, Joy Boy'un yancısı yapar bu karaktersiz Oda. Onu bekliyorum yani zaten.
Anlamıyorsun ben napayım? Neyse sen tuttuğun zincirleri kemirmeye başla şimdiden.![]()
Yani umarım olmaz. Cidden üzülürüm. Birde joyboy 800 yıl önce ryuma 400-500 diye aklımda kalmış. Tüm güvencim ona. Yoksa odaya gram güvencim yok. Aynı dönemse hepsi ryumada kesin joy boyun law ı gibi falan olur.Onu geçen dedim zaten. Ryuma'yı da, Joy Boy'un yancısı yapar bu karaktersiz Oda. Onu bekliyorum yani zaten.
Gelirse şaşırmam. Tek diyeceğim bu.-Joy Boy-sama Joy Boy-sama
+Efendim Ryuma-kun
gibi bir sahne gelir mi :d