Yok artık》Sanji arrive after Momo Blast breath hit Greenbull and says : " Good job Momo you're finally a man I'll take it from here"
Veridkçe veriyor Oda bu sayı.
Yok artık》Sanji arrive after Momo Blast breath hit Greenbull and says : " Good job Momo you're finally a man I'll take it from here"
Sanji gitmesine izin vermese ya beleş amiral gelmiş adaya öylece göndermek kayıp olur》Sanji arrive after Momo Blast breath hit Greenbull and says : " Good job Momo you're finally a man I'll take it from here"
Sanji ifrit jambe yapmadan önce Shanks araya girdi herhaldeSanji gitmesine izin vermese ya beleş amiral gelmiş adaya öylece göndermek kayıp olur
Shanks,Sakazuki daha ne olduğunu anlayamadan kolunu koparırdı diye yorumluyorum.Kaido'nun ne kadar canavar birini olduğunu gördük,Prime Garp'ın bile kazanacağından emin değilim ben.Ona rağmen bu adamı baskılayıp savaş alanına geliyor.Dövüştüler mi hatırlamıyorum ama dövüşmemişlerse çok daha iyi çünkü Kaido gibi birini dövüşmeden baskılayan birisi olduğunu düşünsene.Filo amirali Sengoku olduğu için savaş olmadı. Sakazuki olsa gömerdi korsanları oraya. Shanks torpilli biraz Gorosei’den.
Gelişi nasıl oldu acaba? Luffy git şunu hallet falan mı dedi.? Hiç sanmıyorum gerçi. Sanji arc sonu hareketlerinden birini yapmış gibi görünüyorSanji ifrit jambe yapmadan önce Shanks araya girdi herhalde