Oni ırkından+mistik zoan sahibi+h.hakisi ileri düzey+geleceği gören bir Kaido bile haki her şeyi aşar diyorsa oturup bir düşünmek lazım.Hayır değiştirmiyorum.Shanks tek kollu sade haki`den ibaret birisi.![]()
Oni ırkından+mistik zoan sahibi+h.hakisi ileri düzey+geleceği gören bir Kaido bile haki her şeyi aşar diyorsa oturup bir düşünmek lazım.Hayır değiştirmiyorum.Shanks tek kollu sade haki`den ibaret birisi.![]()
BM'den daha zayıf demeyiz de Kaido'yu mangaka en güçlü yaratık olarak tanıttı. Shanks Kaido'dan daha güçlü demek hiç de mantıklı değil bu yüzden ama Shanks kılıç kullandığından Luffy'e karşı Kaido'dan daha iyi savaşırdı deriz.Shanks Kaido'dan, Bm'den zayıf diyenler karar değiştirmek için son şansınız. Bir daha fırsatınız olmayacak.
En güçlü insan öldü bu da şu anki en güçlü insan derBM'den daha zayıf demeyiz de Kaido'yu mangaka en güçlü yaratık olarak tanıttı. Shanks Kaido'dan daha güçlü demek hiç de mantıklı değil bu yüzden ama Shanks kılıç kullandığından Luffy'e karşı Kaido'dan daha iyi savaşırdı deriz.
Mihawk, Luffy'i tüm gücüyle öldürme konusunda tamamen kararlıydı. Bu kararlılığına rağmen Vista ile karşılaşınca çekildi. Anlık tutma diye küçümsenecek bir durum değil Vista'nın orda becerdiği iş.Jinbe'den kaç defa tokat yedi saydığın isimlerin arasından biri. Anlık tutmalar seri için güç belirtisi değil. Hele ts öncesi. Ayrıca Mihawk'da öylesine olmak için vardı orda.
Tüm gücüyle öldürme miMihawk, Luffy'i tüm gücüyle öldürme konusunda tamamen kararlıydı. Bu kararlılığına rağmen Vista ile karşılaşınca çekildi. Anlık tutma diye küçümsenecek bir durum değil Vista'nın orda becerdiği iş.
Çıksa da adresini bulup çöksek üstüneYerli ve milli spoiler sağlayıcımız seneye internet aleminde.
Bu seride tek kol ya da bacak gidince güçte ciddi bir kayıp olmuyor. İnu, Neko, Kyros, Shanks dahil herkeste böyle hissettirdi.Hayır değiştirmiyorum.Shanks tek kollu sade haki`den ibaret birisi.![]()