Benim okuduğum roman ise WB meyvesini bir kez bile kullanmamış ve 100 deneme sonunda Ace anca haşlama izi bırakıyordu. Bayağı dövüşüyor dediğin buysa aynen baya dövüşüyor.Bu arada bu romanlar cidden canon ise Ace bayağı dövüşüyormuş Beyazsakal ile.

Benim okuduğum roman ise WB meyvesini bir kez bile kullanmamış ve 100 deneme sonunda Ace anca haşlama izi bırakıyordu. Bayağı dövüşüyor dediğin buysa aynen baya dövüşüyor.Bu arada bu romanlar cidden canon ise Ace bayağı dövüşüyormuş Beyazsakal ile.

Zaten Borsalino Sabo için, onun küçük kardeşi de imparator oldu diyor. Sabo şu an imparator üstü bir itibara sahip gibi bir söylemi var.Bakalım görmek lazım. Bence meyvenin asıl G5 modtaki gücünü kullanmadı hala.
Burada ben daha çok Sabo'nun yaptıkları ile daha ön plana çıktığı resmetmis Oda onu söylüyorum. O yüzden ödülü daha fazla olmalı mantıken.
Romandan yapılan mangaya baktım, bayağı diş geçirmiş. Sağ kol üstü olduğu o dövüşten belli.Benim okuduğum roman ise WB meyvesini bir kez bile kullanmamış ve 100 deneme sonunda Ace anca haşlama izi bırakıyordu. Bayağı dövüşüyor dediğin buysa aynen baya dövüşüyor.![]()
Luffy'nin KK olamayacağını söyleyen seni kızdırmak için demiş. Sen de taklaya iki kere gelip üstüne bir de adamın kardeşlerine laf etmişsin.Konuyu Ace yaşasa KK olurdu Luffy olamazdı diyen arkadaşlar açtı ben değil. Ayrıca bu muhabbeti bırakın arkadaş vallahi ciddiye alamıyorum sonra.![]()
Olması gereken bu. O yüzden 1 milyar falan olur.Sabo'nun ödül şu an 3 Milyardan fazla olmalı. Çünkü şu an Sabo, Kid ve Law'ı geçtim şu an Luffy'den bile daha ön planda dünyada.
Alev imparatoru da neymiş ben alevi yakarım niye dememiş anlamadım. Halbuki yakmışlığı vardı...Sakazuki ne biçim devirde filo amirali olmuşum demiş. Bu devri kendi elleriyle yarattı adam.
Wb’yi öldürerek Teach’in önünü açtı. Ace’i öldürerek luffy’nin 2y antrenmanına karar vermesini sağladı. Sabo da “flame emperor” meyvesini aldı.