Ödülden korkmuş, bu bela olacak demiş.

Ödülden korkmuş, bu bela olacak demiş.
Luffy sakesini yenilemek için elini çekmese ölüyordu en sonKid'in amiralden önce partiyi basması peki. Dua etsinler Killer ve tayfası partide eğleniyor. Sırf onların eğlencesini bozmamak için gücünü tamamen kullanmadı.
Kid paşam anlayışlı adam. Tam geliyordu vuracaktı demir yumruğu ama gördü tayfası ne güzel eğleniyor. Kıyamadı. Bugünlük erteledi.Luffy sakesini yenilemek için elini çekmese ölüyordu en son
Allah razı olsun enerjisini Yalamaki'ye yönlendirirse hep beraber överiz.Kid paşam anlayışlı adam. Tam geliyordu vuracaktı demir yumruğu ama gördü tayfası ne güzel eğleniyor. Kıyamadı. Bugünlük erteledi.
Burada cevap veremiyorum çünkü birini gömüp birini övemem... Aramaki reis candır. Kid paşam da adamdır diyerek cevaplıyorum.Allah razı olsun enerjisini Yalamaki'ye yönlendirirse hep beraber överiz.
Olum sen ne ara bunlara bu kadar eşit sardın tek sevdan ks fetişi şenpiliç değil miydi lan :/Burada cevap veremiyorum çünkü birini gömüp birini övemem... Aramaki reis candır. Kid paşam da adamdır diyerek cevaplıyorum.
Puhahahah bahaneler bahanelerDünya hükümeti iyi bakıyorsa demek ki itlerini turp gibiler sahiden de
800 yıl öncesinde de ne olduysa tarihten silmişler. Tarihi okumak isteyen insanları bile terörist diye avlıyorlar. O yenme mevzusu sandığın gibi yenme mevzusu olmayabilir. Adamlar hala panik içinde ya sırrımız anlaşılırsa diye. Ben buna tam olarak güç diyemem. Ayrıca bu bahsettiğin oluşum daha bir şelaleyi geçemiyor yüzyıllardır.
Mesele Shicibukailerin bir şey yapmış olmaları değil. Onların varlığına ihtiyaç hissetmiş olmaları. Diğer amiraller de gayet bir şeyler yaptılar. Hepsi birleşip bir dalgayı durdurdular. Niye bu başarılarını gözardı ediyon ki.
Shanks'ın kolunu nasıl kaybettiği de ortada. Fantezilerimizi argüman olarak kullanmayalım lütfen.
Büyük oynadık ödül iddaasında...Olum sen ne ara bunlara bu kadar eşit sardın tek sevdan ks fetişi şenpiliç değil miydi lan :/
Kara kılıç olduğuna emin miyiz? Belki Titanyum alaşımlı kılıçtırAkainunun fanboyunda %90 uyanış ve kara kılıç var ve siz Yonkolarda çıkmamış Akainu’da mı uyanış çıkar diyorsunuz.![]()