Reis Kaido banner'ini görse şelaleye saklanır zaten, sende Sakazuki banner'i var. Elbette evrenin en güçlü olursun.Bu denklemde bende evrenin en güçlüsü oluyorum. Nasıl diye sorma oluyorum…![]()

Reis Kaido banner'ini görse şelaleye saklanır zaten, sende Sakazuki banner'i var. Elbette evrenin en güçlü olursun.Bu denklemde bende evrenin en güçlüsü oluyorum. Nasıl diye sorma oluyorum…![]()
Öğrenmediği bir o var işte birkaç şeyle beraber.Klasik Mw işte.
Bak bak nası hemen üstüne yatıyor. Nası fırsatçısın sen de var ya. Doffy fanlığının hakkını veriyon ama iki tane havalı lafını alıntıladı diye nedir bu zincircilik Mw'ciğim. Bu oğlan en başından beri D. demiyor mu? D.'yi Doffy'den mi öğrendi onu bi desene.
Terk edişini derken açlıktan öldürmesini yazdım.Doktor adam hastasını açlıktan öldürmez bunu Sanji düşmanına yapmıyor öyle zalimlik bu.Olsa olsa Doffyden kapmıştır intikamla ilgisi yok.Bölsün sonra Tashigi gibi son darbeyi vursun.Miyata'yı anladım ben dert etme sen. :dd Vergo'yu terk edişini Doffy'e yazıyorsun ala palavracılık mı olur bundan. Adam intikam peşinde. Kin güttüğü kişileri öldürmek istiyor. Vergo zamanında Cora'nın pestilini çıkarmıştı. Az bile yaptı ona.
Doffy'i öldürmek için ailesine de acımadı. Wano'da Hawkins'e gelince " seni sadece korkutmak istedim ne de olsa ben doktorum öldürmeyi sevmem. " benzeri bir şey diyor. Öldürme isteği sadece Doffy ve ailesine karşıydı.
Ulan iyiki iki tane kitap koydu önüne. Yuh be.Öğrenmediği bir o var işte birkaç şeyle beraber.![]()
Değil mi, vermek marifet değil şöyle bir şey de yapabilirdi:Ulan iyiki iki tane kitap koydu önüne. Yuh be.
İki değildir o iki olsa duramazsın iki ansiklopedi serisi falandır.Ulan iyiki iki tane kitap koydu önüne. Yuh be.
Smoker bizi düşürdüğün durumlara bak millete meze oluyoruz bu bannerlaReis Kaido banner'ini görse şelaleye saklanır zaten, sende Sakazuki banner'i var. Elbette evrenin en güçlü olursun.![]()
10 yaşında kaç ayı kaldığını hesaplayabilecek seviyedeki bebe için iki kitap kadardır bütün önüne koydukları.İki değildir o iki olsa duramazsın iki ansiklopedi serisi falandır.![]()
O nasıl çeviriymiş yaResmi çeviri ile beraber Amiral = Yonko, Filo Amirali = KK kesinleşmiştir.![]()
1 Amiral sağkol ve solkolu rahat alıyor. Bunu ancak üst düzey Yonko ve Amiraller yapabilir. Bunu yapabilecek adam ise Filo Amirali fanboyu.O nasıl çeviriymiş ya