Seninde sağ kolun kutup ayısı olsa ne yaparsın acabaİmparator kellesi almayan giden Kid
Kendi ödülünden korkan Law

Seninde sağ kolun kutup ayısı olsa ne yaparsın acabaİmparator kellesi almayan giden Kid
Kendi ödülünden korkan Law
Büyük ihtimalle o gece çok içti ve bir cesaret geldi kendisine. Wano'dan Reverie'ye gelişini Im-sama fark etti ve Shanks'ı aradı. Shanks da araya girip Kaido'ya 2 kelle paça içirip ayılttı. Kaido sonra tıpış tıpış Wano şelelerine uçmuştur.Videolu ve panelli analizin için teşekkürler reis. Marinford'a asıl gelmeme sebebi de bu olabilir mi? Kendimi tutamayıp bir şey yaparım orda beni gömerler diye düşünmüş olabilir bu yüzden Shanks'ın teklifini kabul etmiştir.
Güzel yakalanmış. Bir nedeni de yönetilmemek istemesindendir. Doğuştan lider kendisi malum. Daha üst güce karşı gelmesi bunu çocukluğundan itibaren düşünmesi normal. Bu arada video iyi geldi, hele ki ejderlerin üfürmeden önceki sesi...Kaido akıllı adam. Geçen bir inceleme okudum. Bizim forumda pek konuşulmamış ama Kaido seride birkaç defa Kutsal Ejderlere nefret kusuyor. Amacı da onları tahtlarından indirmek. Bunu açıkça söylemiş adam.
![]()
![]()
Ama Garp ve Amirallerden korkan Kaido bilerek şelale arkasına saklanmış.
![]()
![]()
En son kendisi de diyor Donanma bizi durduracak güce sahip.
![]()
Kaido astları gibi mantıksız seçimler yapsa bu sahneyi Kutsal Topraklarda yapmayı denerdi. Ama akıllı birisi olarak yapmamış ve şelalelere saklanmış.
Üçlü olur muydu? Yoksa "kolu kırık ikili" ya da "TEK bacak" gibi bir şey mi olurdu?Aramaki az daha erken gelmiş olsa, bizim üçlünün ödülü üç milyar olmazdı.
Yakalanmış suçluların ödülü artmaz.Üçlü olur muydu? Yoksa "kolu kırık ikili" ya da "TEK bacak" gibi bir şey mi olurdu?
Adam hastalığının muhtemelen çok ilerlemediği dönemlerde uykusunda Ace'i tekliyordu. Saf hakisiyle. Ace diyorum bak, dönemin super rookiesi. Hükümetin Shicibukailik teklif ettiği adam. Akainu'nun meyve hiyerarşisinden dolayı öldürebildiği Ace. Sen hayırdır?Uyanış açarsa hasta olmayan yaşlı halini de alır. Uyanışsız alamaz.
Akainu'nun duş suyu Yalamaki'nin aklını çelmiş. O motivasyonla basmayacağı mekan yokKötüler sürekli neden akılsız olmak zorunda ya?
Ulan 2 yonko ve tayfasını deviren ekip var orda tek başına gidiyon.Nabıcan pişpirik mi oynucan?
Amiral yakaladığı zaman ödül alıyor mu? Çiçeklerine gübre parası olurdu bu üçü...Yakalanmış suçluların ödülü artmaz.