Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1051: Wano Şogunu Kozuki Momonosuke

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 222 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 95 25.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 15.9%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle tüm forum ahalisine kucak dolusu sevgiler, selamlar.

Kader mi tesadüf mü bilmiyorum ama Law&Kid vs. Big Mom sonuçlanınca, ''artık yeter, arc bitene kadar kendime ban attırayım'' dedim ama banım tam da 9 kızıl ölümsüz ve onların büyük(!) liderinin şov yaptığı bölümde kalktı:üzgünüm::ühü:

Yamato tayfaya katıldığından keyfim yerinde, yapsınlar şovlarını çünkü gün onların günü ama şunu da demeden geçemeyeceğim:
Bu arc'tan sonra, Yamato hariç, uçarken gölgesi Wano'dan yana düşen kuşu bile görmek istemiyorum seride. Bu arc bitsin artık lütfen.
 
Son düzenleme:
Kinemon un neden ölmediğini buldum, daha eşinin yanına gidecek çünkü, bunu da bir 20 yıl olgunlaştırır öyle gider yanına birde tam olur bir 10 sayfa da ona gider, daha çok bölüm var Wano nun bitmesine.

Ya da şöyle olur, eşinin yanına gençken gider, eşine der normalde kendimi olgunlaştıracaktım ama yeni şoguna bu halimle daha iyi hizmet ederim sende onaylarsan böyle kalmak isityorum falan :bilmem:
 
Şimdi 10 bölümde yani yaklaşık 3 ayda momonsukenin antik silah olduğu ortaya çıkacak ve hepimiz şaşırmış gibi yapacağız
 
Koskoca bölümde bir Yamota sayfası var tamamı boş hasır şapkalara ihanet bu bölüm Momo korsan deyip geçiyor adını bile söylemedi bizimkilerin sanki kendileri bi halt yapmış gibi bizimkiler olmasa jack elek ederdi hepsini karektersiz beleşci kınlarda Zoro Lufy ölmüş umurlarında değil zaten hepsi karektersizdi gene gösterdiler karektersiz olduklarını bomboş bizimkilere ihanet bir bölümdü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık