Üye silindi 2842
Lucci meyvayı yedikten çok kısa bir süre sonra uyanış açtı yani:/Zoan uyanışı = Melez form
Net.
Lucci meyvayı yedikten çok kısa bir süre sonra uyanış açtı yani:/Zoan uyanışı = Melez form
Net.
Kaku falan yer yemez uyanış mı açtı diyorsun?
Kaido'nun uyanış açamamasından daha mantıklıLucci meyvayı yedikten çok kısa bir süre sonra uyanış açtı yani:/

Çakma Vampir Enma etmiyorsa bundan kaç nika çıkar var sen düşünÇakma vampir bir enma etmiyor yani...

Beni bir dişi ayı taşımadığı için pişmanlık bakışları atıyor sanki bu bölüm. ? :dd.dBepo ile Law sevgili mi?
Çakma Vampir Enma etmiyorsa bundan kaç nika çıkar var sen düşün![]()
ben ilk baş nasıl karizma çizebilir dedim de bayağı güzel olmuş ya odene de benziyo ciddenYalan yok Momo'yu karizma çizmiş.
Anti Nika = GeceKendi kılıcını karartan Mihawk nerede, armut piş ağzıma düş Nika nerede.
Meyvesine balık demişti. Zaten uyanmış hali ejderdir. Hem mitolojisinde de o balık ejdere dönüşüyordu dereyi geçince.Kaido'nun uyanış açamamasından daha mantıklı
Çakma Vampir Enma etmiyorsa bundan kaç nika çıkar var sen düşün![]()
Sayı 1 hafta önce çıksa falan imza toplar yapılmasını isterdik. Şimdi bir dahaki seneye kaldı.@Kuroro momo için bir banner gelmeli öyle değil mi ?