Kaido diye sayıklıyorlar vallaZoro seri de 10-15 yıldır doğru dürüst yok yanlız.
Üzerinden nesil geçmiş bir karekterin bu seride yapmadıklarını ,çizilmeyen sahnelerini umursayan Zoro fanı da kaldı mı acaba ayrı bir merak konusu.

Kaido diye sayıklıyorlar vallaZoro seri de 10-15 yıldır doğru dürüst yok yanlız.
Üzerinden nesil geçmiş bir karekterin bu seride yapmadıklarını ,çizilmeyen sahnelerini umursayan Zoro fanı da kaldı mı acaba ayrı bir merak konusu.
Usta bölüm yorumlarına bakmıyorsun sanırım ?Zoro seri de 10-15 yıldır doğru dürüst yok yanlız.
Sizin nasıl bir tek anlayışınız var la?Asıl rezillik ne biliyor musun latex giyip kasılıp kasılıp tek yemek![]()
Kingide sanji öldürecek hadi bakalım.Hayır ezilmedi kanadı kırıldı sadece. Zoro daha Kaido'nun kellesini alacak.
Sayıklanır da bu site de olmadı diye de umursayan olduğunu sanmıyorum ben.Kaido diye sayıklıyorlar valla![]()
Bende umursadıklarını düşünmüyorum ama makarasını yapmak keyifli işteSayıklanır da bu site de olmadı diye de umursayan olduğunu sanmıyorum ben.
E.oda bizi heyecanlandırsın dersin ama 15 senedir bunu becerememiş adam 15 yıl sonra da yapamadı diye umursamazsın diye düşünüyorum.
Sorun bende de olabilir bilmiyorum.
Zoro'nun neredeyse tüm dövüşlerinde böyle oluyor King'e özel bir durum değil. Önce düşmana hasar veremez sonra bir şekilde durumu çözer ve işini bitirir. Oda torpilli olunca böyle oluyor.Asıl rezillik ne biliyor musun latex giyip kasılıp kasılıp tek yemek![]()
Kingide sanji öldürecek hadi bakalım.
Param olsa hackerlara Redon'u buldururdum.Redona şu Luffynin ada büyüklüğündeki yumruğunu sallamak istiyorum.