Hoş geldin reis.
Hoş geldin reis.
İlerde bulur bişey. Oden’in de başta hayali denize açılmaktı. Sonra değişti.Yamato'nun hayali var mı ?
Tayfa güç dengesi bozulacak diye Zoro fanları alert oldu. Sonuça Zoro’daki hasar potansiyeli aşşapı yukarı Yamatoda da var (acoc). Yamato’da artı dayanıklılık (o kadar onş sonuçta Kaido gibi) ve mitolojik zoan var (hıza girmicem çünkü Zoro’da hızlı. Sadece Sanji ve Luffy ikisinden hızlıdır savaşta)Daha sağını solunu bilmeyen adam denize açılınca sorun yok Yamato açılınca mı sorun oluyor![]()
Ayaküstü franky ile etkileşime girdi yalnızcaYamato Luffy hariç diğer Hasır şapkalar ile etkileşime girmedi değil mi ?
Vay arkadaş. Kabak yine bizim başımıza patladı. Ne ara alarma geçtik de, ben kaçırdım acaba?Tayfa güç dengesi bozulacak diye Zoro fanları alert oldu. Sonuça Zoro’daki hasar potansiyeli aşşapı yukarı Yamatoda da var (acoc). Yamato’da artı dayanıklılık (o kadar onş sonuçta Kaido gibi) ve mitolojik zoan var (hıza girmicem çünkü Zoro’da hızlı. Sadece Sanji ve Luffy ikisinden hızlıdır savaşta)
Beyaz Sakal tayfasında güç dengesini bozen bir Oden vardı, Roger tayfasında da. Şimdi hasır şapka tayfasında da güç dengesini bozan bir “Oden” olmasın mı? (Ki Zoro geleckte geçer önüne.)
pokemon > one pieceWorsgen ne durumda diye bir bakayım dedim adamlar can sıkıntısından Pokemon konuşuyorlar.