Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050: Onur

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 152 45.9%
  • Orta

    Kullanılan: 83 25.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 96 29.0%

  • Kullanılan toplam oy
    331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boşuna Zoro reyizin gönlü kaymadı Yasuie'ye. İntikamını aldırmayarak bir büyük sahneyi daha hiç etti.
Ben şu an merakla Zoro ve Toko konusunda bir sahne çizecek mi, onu bekliyorum. Rika'nın hayatını kurtarıp, onun için bir hafta aç kalmıştı; olayların sonunda sadece Luffy&Rika sahnesi çizdi. Zoro ve Rika konuşmadılar bile. :hhh: Toko'da da aynısını yapmasını bekliyorum. Umarım yanılırım. :oops:
 
Bu bölümün animesi efsanevi olabilir. Dileklerin havada uçuştuğu sahneye duygusal bir müzik girip acayip bir şey yapabilirler.
 
Zorocular hadi yine iyisiniz Oda size kiyak gecip hem kendisini göstertiyor hem de adini geciriyor.


 
Kim ne derse desin çok gereksiz bir bölümdü.Altı doldurulmamış momo'nun kararı,OP'nin başından beri beklediğimiz yonkouların saçma sapan yenilgisi,gereksiz drama uzatma çabaları.Bölümün en güzel yanı sadece ''Baba teşekkür ederim'' kısmıydı.
 
Hikayeye(!) kurban gitti dövüşün finali.

Ama işte hikayede spıiler olmasın diye dövüşten ve Kaido'nun fbsinden falan kesince ortaya çok kötü bir karakter tasarımı ortaya çıktı. Canavar Korsanları'nda iyi yazılmış diyebileceğimiz bir karakter oluşmadı.

Bunlara rağmen eğer Kaido Big Mom'dan farklı bir yere düşseydi geri döner diyecektim ama şimdi zor. Ölmezler ama geri dönüşleri de hemen olmaz.
 
bir şey yoktu bölümde sayfa dolsun diye canavar korsanları çöplerini konuşturmuş. Kaido düşmüş o kadar onun dışında bir şey yoktu bu kadar sayfaya ziyan etti 3 sayfa çizse yeterli yani artık bu adamın
 
Ben beğendim bölümü. BM ile Kaido'nun olayını nasıl bağlayacak merak ediyorum. Wano dışındaki olayları görmek için sabırsızlanıyorum işin açığı, Wano olmasın ne olursa olsun moduna girdim.

Bu arada Balık adam, Dressrosa ve Wano en sevmediğim arclar oldu sanırım.
ne olsaydı beğenmezdin mesela
 
Bu Momo ne ara bu kadar beynini kullanır oldu? Sakin olun her şey kontrol altında falan diyor. Ulan bir güne kadar altında donla geziyordun salya sümük ağlıyordun ühü ühü diye sızlıyordun. Çok saçma bir hızda gerçekleşti bu.

İki yonko düştü heyecanlanmadım. İyiye bastım çünkü artık bitti.

Denizciler ne yapıyor aga? Şu an karşılarında kim durabilecek merak ediyorum. Şu an bir tane amiral yeter bütün Wanoyu ele geçirir.
 
Kaido yu indiren yumruk ile ilgili kendimce yaptığım nacizane bir analizim, spoiler yorumlarına da yazmıştım buraya da ekleyim dedim;

Aslında farketmediğiniz bir detay var, ya da farketmek istemiyorsunuz, Lucci dövüşünde Luffy ilk G3 kullandığında Lucci o saldırıyı savuşturmak yerine demir beden ile karşılayacağını düşündü ve saldırı düşündüğünden çok daha güçlü bir saldırıydı, eğer gemiye değilde denize düşmüş olsaydı, bunu kendisi de söyledi ölmüş olacaktı, hatta belki de demir bedeni kullanmadan o saldırıyı yeseydi, denize de düşmesine gerek kalmadan ölmüş olacaktı.

Benzer durum şu anda da yaşanıyor. Luffy o ada büyüklüğünde yumruk yaptığında, Kaido gücüne güveniyor ki bu Kaido için çok normal bir durum, Luffy bu yumruğu Kaido ya denk getirmek için Kaido yu tutuyordu, lakin Kaido büyük ateş ejderi formuna girinceye kadar, sonra Kaido merak etme kaçmayacam diyor, hatta büyük ateş ejderi formuna girerken şunu da demişti, bu ülkenin kahramanı 20 yıl önce yanarak can verdi bunu da boşa söyletmedi Oda o sırada çünkü bölümde gördüğümüz kadaraıyla 2 Yonkou da yanarak can veriyor gibi duruyor, neyse Luffy o yumruğu Kaido ya vuruyor, yumrukta sadece büyük bir yumruk değil bu arada G4 te atılan içeri doğru gerilip atılan yumruklardan, yani cidden aşırı derecede güçlü bir saldırı, Kaido da buna karşılık kendi saldırısını da yapıyor yani öyle gel hadi vur da demiyor biraz, saldırılar birbirine denk geldiğinde Luffy haliyle bir miktar acı çekiyor ve bir irade savaşına dönüyor saldırılar ve irade savaşının galibi Luffy olunca, Yumruk Kaidoya sert bir şeiklde isabet ediyor ve etkisi ile magmaya düşüyor ve bu Kaido nun sonu oluyor. Yani Kaido magmaya düşmese, biraz baygınlık sonrası geri kalkıp dövüşe devam edebilirdi ya da Kaido o forma girmeden o saldırıyı yese, bu saldırı bütün kemiklerini kırıp, Kaido nun magmaya düşmesine gerek bile kalmayacaktı tabi bunu bilemeyiz.

Ek olarak Kaido yerinde durarak yumruğu karşılasaydı, bu yumruk 2 bölüm sürmezdi. Birde Zoro nun o adanın boynuzunu kesen saldırısı Kaido ya ulaşsa belki bir uzvunu kesebilirdi, yani bu yumruğu da karşılamak yerine büyük ateş ejderi formunda, önce sıyrılıp sonra Luffy ye saldırsa Luffy gerçekten ölebilirdi. Bu dövüşün tek bir gerçek kazananı var o da yazar. Dövüşte her ne kadar büyük güçler kapışmış olsa da sonucu dövüşün temel prensipleri belirledi.
koca yonkou 3 bölümdür kafasına inmek üzere olan yumruğu geleceği görmeyerek yemesi saçmalığını napacağız?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık