Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1050 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Luffy fanları da az çakal değil he… ilk Nika olayı çıktığı bölüm… forumun çoğunluğu gergin ve sinirli halde bölümü gömünce… onlar da katıldı… hatta 1 ay kendini banlatmalar… işte “aynen ya bu Oda napıyor böyle” diyenler falan… sonra sessizce beklediler… aradan zaman geçti… ortam soğudu… geldiler şimdi çatır çatır Luffy pardon Nika övüyorlar… yok işte “Nasıl tek attı be” falan… ulan var ya… tam taht oyunları he… skksksks
Oda tepkileri görünce Nika'yı rafa kaldırdı. Son bölümler Nika'dan bir iz yok. Son bölümlerdeki ciddiyet dolu bakış Luffy reyiz döndü.
 
Çoğu önemsiz. Kinlar bir sürü atak kondurmus. Kaido'nun söylediği şey çok güçsüzsünüz. Zaten yediği atakların yarısını yine Luffy vurmuş. Çeyreğini Kinlar vurmuş. Kid ve Law'dan uyanış atağı yememiş. Bir Zoro'dan etkili olabilecek atak yedi ona da tepkisi güzel tıraş ellerine sağlık oldu.

Luffy'nin yediği ataklar da çok fazla bu arada.
Millet Luffy yukari gelene kadar elini kolunu salladi saniyor :)

Zoro fanligi insani böyle yapiyor demek ki.. :(
 
Yooo… bizimki aynı değil… biz dediğimiz şey mangada da var… ayrıca biz Enma’nın öğretmen görevi gördüğünü falan… Luffy’nin olayları başka bir seviye… :D

Çok iyi özet… :D
Ortada reenkarnasyon bile yokken insanların sevdiği karakterden nefret etmesini mi bekliyordunuz Bushido. :D Tabii ki ortam sonradan soğuyacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık