Bir yandan da yaptığı şeyi normalleştiriyor. Ben aslında yanlış bir şey yapmıyorum bana tepki vermeyin diyor.
He heBen uçuracağım kellenin benimle denk olmasını isterim, örselenmiş adam kesmem![]()

Bir yandan da yaptığı şeyi normalleştiriyor. Ben aslında yanlış bir şey yapmıyorum bana tepki vermeyin diyor.
He heBen uçuracağım kellenin benimle denk olmasını isterim, örselenmiş adam kesmem![]()
Çok rahat çok profesyonel.Bir yandan da yaptığı şeyi normalleştiriyor. Ben aslında yanlış bir şey yapmıyorum bana tepki vermeyin diyor.
He heNice canları ağına düşürdün bu hareketlerle. Artık retö yöntemlerin biliniyor, yeni taktikler bulmalısın.
anlamıyorum abi neden bu forumda luffy den nefret ediyor herkes hep linç full linç
@Monkey D Ilker bu arkadaşa sakın aldanma inanma kanmaGerçekten son dönem fazla gittik üzerine Luffy'nin o yüzden biraz ara vermek lazım. Tek söyleyeceğim şey eğer Luffy'i seviyorsan(nız) linç ortamına bakmadan ne kadar harika olduğundan bahsetmelisin. Kötü yorumlar seni engellemesin![]()
Çok geride gibiydi o fil. Olabilir ama gücü yeter mi?Aga zunesha geldiydi unutuldu hayvan. Emir versin hortumuyla tutsun Onigashimayı
redtorer diye bir adam var hep onun başının altından çıkıyor bu düşmanlık.sadece bu bölümde degil her bölümün forum yorumlarına bakıyorum bi luffy düşmanlığı ne yaptı bu çocuk size anlamıyorum
Şimdi birçoğumuz animeyle başladık.Luffy’nin sahnelerinin olduğu We are açılışı beni ilk başta seriye çekmişti yani ilk bölümlerde.Oradaki tat efsaneydi macera ruhu daha parçadan hissediyorduk ama şimdi eser yok artık.Hani şöyle diyeyim ikisi bambaşka iki seri gibi.Sadece bir açılış parçası olarak görmüyorum serinin ruhunu ve karakterleri de yansıtıyordu.Kendine gel reis bu sen değilsin...
Zoro'nun ölümüyle birlikte görevini başarıyla tamamladı, şimdi de deneyimlerini gençlere aktarıyor.Kendine gel reis bu sen değilsin...