O da var tabi. Luffy'nin şu ana kadar ölmemesi Magellan'ın zehrinden kurtulması filan hepsi bu meyveye yazıyor.@YonToryu Zoan dayanıklılığını falan yazmıyorsunuz bu güçlere değinirken. Nika'nın fiziksel gücü ve dayanıklılığını da çekiyor Luffy.
O da var tabi. Luffy'nin şu ana kadar ölmemesi Magellan'ın zehrinden kurtulması filan hepsi bu meyveye yazıyor.@YonToryu Zoan dayanıklılığını falan yazmıyorsunuz bu güçlere değinirken. Nika'nın fiziksel gücü ve dayanıklılığını da çekiyor Luffy.
Bu durumda nika ve joy boy aynı kişi mi oluyor?@YonToryu Zoan dayanıklılığını falan yazmıyorsunuz bu güçlere değinirken. Nika'nın fiziksel gücü ve dayanıklılığını da çekiyor Luffy.
Saniyede olmuyor o yumruk bölümü oku.Saniyesinde nerde gerçekleşti ya da o kadar büyük yumruğu ne zaman yaptı Luffy şu ana kadar?
Zoan meyvesi mesela Kaido'nun meyveyi kim yese ejderha olur, ateş püskürtür dayanıklı pulları vs olur. Yani Joy Boy aynı kişi olmasa bile o da meyvenin nimetlerinden yararlanmış.Bu durumda nika ve joy boy aynı kişi mi oluyor?
Yok Nika meyve zamanında meyveye dönüştürmüş herhalde kendini adam. Joy Boy onu yiyen kişi Luffy'den önce.Bu durumda nika ve joy boy aynı kişi mi oluyor?
Baya saniyede oluyor.Saniyede olmuyor o yumruk bölümü oku.
![]()
Kanka kusura bakma tüm iyi niyetimle söylüyorum, çok devrik cümle kurmuşsun "Nika meyve zamanında meyveye dönüştürmüş herhalde kendini adam" bu ne demek anlamadım hiç. Joy Boy, Luffy'den önce yiyen kişiyse Nika diye birisi yok mu ortada çünkü meyveyi yiyen ilk kişi Joy Boy değil mi ya da Joy Boy aslında Nika mı? Seriyi takip ediyorum ama bu söylediklerinizle kafamdaki bilgiler biraz çelişti kusura bakmayın.Yok Nika meyve zamanında meyveye dönüştürmüş herhalde kendini adam. Joy Boy onu yiyen kişi Luffy'den önce.
Orada zaten nasıl bir özellik kazandığı söylendi. Lastik adam oldu. Bu sayede yumruk tarzı ataklara karşı ezme gibi saldırılara karşı hasar almıyor. Yıldırımdan etkilenmemesi de yine bu sayede. Zehir buna girmiyor ya da delici saldırılar kesici saldırılar. Ateş saldırıları, buz saldırıları felan girmiyor. Şok saldırıları girmiyor. Haki saldırıları girmiyor.Zoan meyvesi mesela Kaido'nun meyveyi kim yese ejderha olur, ateş püskürtür dayanıklı pulları vs olur. Yani Joy Boy aynı kişi olmasa bile o da meyvenin nimetlerinden yararlanmış.