Oda fb patlatır 1080 olur o...1050. bölümde Kaido yıkılır, 10 bölüm de ark sonrası sürer. 1060 gibi ayrılırız buradan.
Oda fb patlatır 1080 olur o...1050. bölümde Kaido yıkılır, 10 bölüm de ark sonrası sürer. 1060 gibi ayrılırız buradan.
Bir önemi yok hala zarar alıyor. Sadece konuşarak bile adaları sarstırmaya benzemiyor. Atak gücüne hiçbir katkısı olmadı uyanışın. Haki basmasa o ada kadar yumruğun da önemi yok.Daha ne yapacak la bu meyve en son kanabonun şeklini alıyordu.Su gibi maşallah akıyor akıyor.![]()
Sakazuki'nin bütün saldırılarının dayandığı konsept, Kaido'nun onlarca tekniğinden biri aynı zamanda.Kaido'nun en güçlü tekniği Sakazuki reisin sıradan saldırısı.
Edit: Yok arkadaş artık Amiral övmek de zevk vermiyor. Bitmiyor arc...![]()
O normal la çok da inanılmaz değil. En değişik hali düşmanı da esnekleştirmesi. Yıldırım tutup fırlatmayı görmemiş gibi yapalım.Daha ne yapacak la bu meyve en son kanabonun şeklini alıyordu.Su gibi maşallah akıyor akıyor.![]()
Kaido’yu yılan gibi tutup dönme dolap şeklinde çevirmeyi başkası yaptı herhalde yada ben kaçırdım neyseBir önemi yok hala zarar alıyor. Sadece konuşarak bile adaları sarstırmaya benzemiyor. Atak gücüne hiçbir katkısı olmadı uyanışın. Haki basmasa o ada kadar yumruğun da önemi yok.
Bir şey çıkmadı onlar sanki birer hayal gibi geldi geçti. Meyve tanıtımı gibi bir şeydi herhalde. Benim hoşuma gitti yine yumruk ve haki konseptine geri döndü. Daha büyük yumruk daha fazla haki bastı şimdi. Sonuç olarak çözümü yine eski stilinde buldu. Kaido'un meyve bazlı tekniğine meyve bazlı bir çözüm getiremedi. Hani sizin hayal muhabbetinden hiç bahsetmiyorsunuz bile?Kaido’yu yılan gibi tutup dönme dolap şeklinde çevirmeyi başkası yaptı herhalde yada ben kaçırdım neyseİçinden geçmek falan da şakadır muhtemelen.