Sevip sevmememle alakası yok. Adama olmayan hayali güçler yüklüyorsunuz. Herifin hakiyle sadece uzaktan görmüşlük kadar bir yakınlığı var başımıza kral edeceksiniz neredeyse.
Başından beri ölsün de Luffyye motivasyon olsun diye tasarlanmış karakteri abarttıkça abartıyorsunuz. Yok öyle bir şey herif ölene kadar gösterdiği güç Zorodan Sanjiden falan az. Yaşasaydı aşardı da taşardı. Niye? Babası güçlüymüş. Teyzemin bıyıkları olsaydı tavrı. Yok adamda ne öyle bir güç ne öyle bir irade yok.
Savaşta yaptığı son salaklık yüzünden de sevmem ama bunun bu mevzuyla alakası yok. Wanodaki halleri yüzünden biraz sempati de duydum açıkçası ama havadan olmayan güç yüklemeye he olur dememi gerektirmez bu. Herif yonkodan tek yiyor yüz deneme sonunda anca biraz elini yakıyor. Şu an Luffynin değil kendisi tayfasından Sanji, Zoro gibi isimler bu düzeyde birini fena patlatır.
Ace'in 17 yaşındayken Jinbei ile eşit dövüşebilmiş olması, 17 değil diyorsun da baya baya 17 diye biliyorum ben kaldı ki bunu 20 yaşındayken bile yapmış olsaydı yine > vergo alırdık
Karasakal ile olan kapışması onun üzerinde yaralar bırakması ki Ace'te karakter ağzından övülüyor
Marineford'ta Amiral saldırısı bloklaması
Sengoku'nun onun korsanlar kralı olabileceği için onu öldürmek istediğini söylemesi
Luffy zaten yonkou level ve korsanlar kralının tayfasındaki sanji ve zoro'nun ace'ten güçlü olmasındaki kusur ne anlamış değilim hani adamı aldığın seviye vergo level vergo'yu şuan jimbei'de alır ki belki robin, franky
Ace'in potansiyeli Sabo'nunki ile bir bunu asl geçmişinde gördük hatta yanlış hatırlamıyorsam Ace Sabo'dan daha fazla kazanmıştı asl flashbackinde bile hayvan gibi asl'nin potansiyeli övülüyor
Daha çaylakken shic ünvanına uygun görülmüş biri
nereden baksan jack doffy liginin üstünde.