O kadar da değil, değildir, yani değildir di mi ? 

Olsun. En azından eleştiri alınacak ya da saçma olabilecek bir şey değil parti yapmaları. Wano'nun finalini görmüş oluruz. Onlarla bizde parti yaparız, bitti diye.Daha dur bunu kutlucaklar parti vercekler o bitecek after partisi olucak wanodan illaki çıkılacak ama 9 safra seri sonuna kadar artik tayfanın yancisi .
Bu adamların eğlencesi vs yeni arc geviş kafadan 1.5 ay Reverie olayları savaşlordlarinin akıbeti noldu yıllar geçti bak hala wanodayiz beni bu yavaş tempo yordu gercekten .Olsun. En azından eleştiri alınacak ya da saçma olabilecek bir şey değil parti yapmaları. Wano'nun finalini görmüş oluruz. Onlarla bizde parti yaparız, bitti diye.9 kınlar büyük savaşta destek verir. Başka göreceğimizi sanmıyorum.
Parti yapmadan umarım perde kapatır da dış dünya öğreniriz bir şeyler. Ne zamandır perde de kapatmıyor.Bu adamların eğlencesi vs yeni arc geviş kafadan 1.5 ay Reverie olayları savaşlordlarinin akıbeti noldu yıllar geçti bak hala wanodayiz beni bu yavaş tempo yordu gercekten .
Aslinda tek bir panelde bile hem eğlenceyi hemde dış dünyadan haberleri özet geçerek işleyebilir ama ağır almayı tercih edeceğini düşünüyorum çünkü İnternette 25 yıldır okuyorum adam hala şaşırtmaya devam ediyor diye dolaşan sığirlarla dolu .Parti yapmadan umarım perde kapatır da dış dünya öğreniriz bir şeyler. Ne zamandır perde de kapatmıyor.
@kekomancer boş boş duracağına gel de şu anlatımı, karakter derinliklerini, dövüşe olan saygıyı, rekabeti, ölmüne mücadeleyi bir övMuhabbet dönsün diye biri birşey paylaşmış WG'de bende atıyorum buraya.
NOT: WG'den ALINTIDIR!
Normalde geri dönüş olarak ölmesi lazım ama Luffy olunca diriliyor, yapcak yok.Luffy'nin bu arcta yediği bu kadar dayağın bir dönüşü olacaktı tabiki. Haydi aslanım, Kaido adayı bırakınca, adayı şöyle lastik yapta indir görelim seni.