Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun adayı taşımak için gösterdiği iradeye hayran oldum sanki al yıldızlı sancak tutar gibi tuttu adam , ayakta ölen whitebeard bile bu iradeye yaklaşamaz . Savaşı kaybediyor olmasının en büyük sebebi adayı havaya kaldırıp tasımaya calısması herkes yenilse bile bigmom kaidonun yanında olsa zafer garantiydi ve bu kadın değil 2 kere düştü adadan hatta çok eğreti durdu diye 2.düşüşünde üstüne bomba serpistirdiler . Eğer joyboy adamsa tutar o adayı çiçek başkentinin en ortasına diker bu kadar emek boşa gitmemeli.

Son düzenleme:
Kaidonun adayı taşımak için gösterdiği iradeye hayran oldum sanki al yıldızlı sancak tutar gibi tuttu adam , ayakta ölen whitebeard bile bu iradeye yaklaşamaz . Savaşı kaybediyor olmasının en büyük sebebi adayı havaya kaldırıp tasımaya calısması herkes yenilse bile bigmom kaidonun yanında olsa zafer garantiydi ve bu kadın değil 2 kere düştü adadan hatta çok eğreti durdu diye 2.düşüşünde üstüne bomba serpistirdiler . Eğer joyboy adamsa tutar o adayı çiçek başkentinin en ortasına diker bu kadar emek boşa gitmemeli.
Çok güzel noktaya degindin adam.tum.adayla savaşıp birde adayi taşıdı

Yaw o degilde hiç bir şey etki etmeyen ve hemen iyileşen joy boy nasıl yenildi anlamadım. Saçma sapan bir şeri oldu çıktı. Bekledigimiz yıllara yazık. Halbuki bunsrri bitince seriyi izleyecek insanlar ki eger izlenirse! Bu serinin neden bu kadar tutuldugunu anlamayacak? Bilmiyorlar ki oda para kazanmak için 2 senelik seriyi 30 senede yazmaya çalıştı ve saçmaladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık