Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1047 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Kaido decides unleash his all power, and for that he stops floating Onigashima.

Bu gerçekleşirse, Dofflamingo'nun gücü gözümde daha da artar. Adam tüm adayı kuş kafesine alıp millete ip dağıtıyordu, reis ipleri salsa kim bilir neler olurdu.

Luffy yok ki var sayalım adama sen kimsin diye sorduklarında bile, kim ben mi diye cevap veriyor :oleyo2:
Karşımda saatlerdir dövüştüğüm adam sen kimsin dese ben de "ben mi kimim?" diye sorarım. Adam gayette kendi benliğiyle orada duruyor. Öyle olmasa ben aşağıyı arkadaşlarıma emanet ettim demezdi. Gayette kendisinde. Hatta "yeni saldırıma ne isim versem." diye düşünüyordu.

Pazarlığını yerim. 9'dan aşağısı çarpılma sebebidir. 9 diyenle de mesafeli durursun ne olur ne olmaz diye.
Kaido 10ken Linlin 9 demek Kaido'ya ihanettir.Wano bile bu kadar ihanet edemez seriye.

Ben şahidim attığını vuruyor Kata gibi geleceği görüyor galiba geçen avatarıyla görmüştü. :)
Jack halen sağ kol seviyesi,Who halen Cracker seviyesi,g3 kkg seviyesi,Dof amiral seviyesi değil mi :oops:

Hı hı tamam Bigmom, Kaido'ya 5 tık uzakta :ehe:
Konu Zoro'nun Luffy'ye uzaklığı değil.Karıştırmışsın aradaki uçurumları :oleyo2: Kaido temizinden 2 tık üstün Linlin'den.

Son düzenleme:
Kaido 10ken Linlin 9 demek Kaido'ya ihanettir.Wano bile bu kadar ihanet edemez seriye.

Jack halen sağ kol seviyesi,Who halen Cracker seviyesi,g3 kkg seviyesi,Dof amiral seviyesi değil mi :oops:
g3 kkg seviyesi mi demişim, jack de sağ kol seviyesi demişim, who da cracker seviyesi ha, hahahahaha sen benim yerime kimin yorumlarını okuyorsun acaba :hhh:

Valla pek bir şeytan meyvesine benzemiyor bildiğin bir varlık yani kendi kendine adam canlandırıyor filan :D sonradan düşündü zaten bu bir soru bile değil bence. O şeytan meyveleri adam canlandırmıyor 0dan kullanıcısını resetlemiyor :D
Onlar için özel olarak tanrının ruhunu cartını curtunu taşıyor denmedi.
Yoo gayette resetliyor. İmpel Down'da Uyanmış Zoan'lar kaç defa düştükten sonra geri ayağa kalktı. Zoan'ın olayı bu muhtemelen.

g3 kkg seviyesi mi demişim, jack de sağ kol seviyesi demişim, who da cracker seviyesi ha, hahahahaha sen benim yerime kimin yorumlarını okuyorsun acaba :hhh:
Kimi alıntıladığımı bile görmeyip yorum yazmışsın :oleyo2: :oleyo2: Sana boşuna mangayı da atlayarak okuyorsun demiyorum ben.Eyvallah beni tekrar ve tekrar haklı çıkardığın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık