Çok zor soru geldi, zaman kazanıyor![]()

Joyboy: Ben Joy Boy'um.
Kaido: Dinle Joyboy...
Nika: Oops, şimdi Nika.
Kaido: Tamam, Nika...
Luffy: Tekrar Luffy.
Çok zor soru geldi, zaman kazanıyor![]()
- Hakili G3 yumruğu bile ph standartları için fazla yüksekti. Hele Wano'daki Luffy'nin yumruğu ise ph Law'ın vereceği zarardan çok daha fazla zarar verir.-PH Law'dan tek yese ne olacak,Ulti'nin kardeşi tek g3e çeneyi verip bayıldı.
-Luffy'nin dövüş zekası>>>>>>>>>>>Linlin'in dövüş zekası.Nami'den geyiğine dayak yemek ile ciddi ciddi Jinbei tarafından karpuz,Robin tarafından futbol topu,Franky tarafından ise yol muamelesi gören bir Linlin'i bir tutmak gram aynı şey değil.
-Çok net bir şekilde yanılıyorsun sadece.
-Ayağa kalkamayacaklarına çok emin olduğu Law ve Kid tarafından pinpon topuna döndürüldü o yüzden.Linlin de bitiricilik namına bir şey yok.Karakterin indirebildiği tek kişi bu arcta P1.O da grubunun en zayıf üyesi.
-Off panelleri hesaba katmıyorsun dediğin Linlin'in başta uyanış açmamış 2liyi zorlayıp,uyanış sonrası da üstün gelip yendiğini sandıktan sonra dayak yemesinden ibaret.Kaido'nun icraatleriyle kıyaslanınca çok sönük kalıyor bu şeyler.Kaido'nun yaptığı şeyleri yazdım zaten önceki mesajımda.Tekrar yazmama gerek yok.
-Law ve Kid Linlin'e karşı istediğini elde edebildi.Kurtuldular kadından.2 tane uyanış sahibi yaptı bunu da.Kaido'nun dövüştüğü adamın 3 tip gelişmiş hakisi+uyanışı var.
Linlin'in bu adamdan zayıf olduğu çok net.
Bomba olmasa da Law'ın açtığı çukura düşüyordu. Derinlikten bahsetmeme gerek yok herhalde yüksek ihtimal denize çıkıyor. Bombalara el atması Yamato'nun bunlarla ne yapacağım sorusuna çözüm oldu sadece.- Hakili G3 yumruğu bile ph standartları için fazla yüksekti. Hele Wano'daki Luffy'nin yumruğu ise ph Law'ın vereceği zarardan çok daha fazla zarar verir.
-Kadın ciddi dövüşlerde o duruma düşmüyor. Bunu inatla görmüyorsan işine gelmediği içindir.
-Bitiricilik namına bir şey yok değil, kadının Law ve Kid'i o hale getiren saldırılarını görmedik bile. Ayrıca dönüp son darbeyi vursaydı veya orada vurmasa da bomba patlamasa ne olurdu merak ediyorum.
-Ayağa kalkmayacaklarına emin olmasından ziyade öldürmeye değer görmedi onları. Dayak falan da yemedi, doğru dürüst etki etmeyen birkaç saldırının sonrasında bomba ile düştü. Ben ayrıca Linlin>Kaido demiyorum. Ikisi yakındır diyorum sadece.
-Şansa bala bomba patladı da öyle oldu. Kid ve Law'ın yaptığı pek bir şey yok.
+1.Kaido'nun 10 olduğu yerde BM 9.5'tir. Kurgu kurbanı olup mal üstüne mal edilmiş kadını iş bilmez bir çakalın üstünkörü çizdiği şeylerle sınırlandırırsam çıkarır atarım bunca yıllık seksi manga yorumcusu geçmişimi.
Ulan yeter şu Kaido'yu lastik yapma bari be Allah aşkına lan dur artık yeter...
E alt tarafın deniz olması yine şans?Bomba olmasa da Law'ın açtığı çukura düşüyordu. Derinlikten bahsetmeme gerek yok herhalde yüksek ihtimal denize çıkıyor. Bombalara el atması Yamato'nun bunlarla ne yapacağım sorusuna çözüm oldu sadece.
Ayrıca Mom, Law'ı tehdit görürken nasıl pek bir şey yapmadı diyorsun. Tehdit kelimeside mi basitleştirildi artık ne oldu. Kadın resmen bana vurmasın diye çırpınıyordu. Bana vurma dedi yav.
Kaido'nun şeyini tutmuştur.Cöp bir bölüm olacak eminim. Yine nika'nin sacma hareketlerini okuyacağz, gecen yıldırım tuttu bu sefer neyi tuttmuşdur siz düşünün
Onun oluşmasını sağlayan da saldırısı:dd Devasa derinlik olmasa o da olmazdı :dd.E alt tarafın deniz olması yine şans?
Bir tık abartmış olabilirim. :d Ama o tarz bir saldırının Big Mom'a bitirici hasar verebilmesi bence mümkün değil. Aynı şekilde Kaido'ya da bitirici hasar veremez.
Kaido ile Luffy'nin 9938483929. kez kral hakilerini çarpıştırmaları.
Tahminleri alalım.
Luffy kral haki ile kaido'yu ikiye ayırıyor diye yorunladım.
Tahminleri alalım.