Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
luffy'nin gücünün limiti olmadığını düşünüyorum. nasıl ki fiziksel kanunlar kuantum evreninde çalışmıyorsa one piece deki kurallar da luffy'de işlemiyor. meyvenin ona sınırsız özgürlük verdiğini düşünüyorum, elektriği tutabilmesi, kaidoyu lastiğe çevirebilmesi bundan kaynaklanıyor.

Net bi şekilde luffy kaido'yu lastiğe ceviriyo. Ama burda yumruklar kaido'nun bendenini delip gecmemiş oda yaptıği hatanın farkına vardı demekki
Dokunduğu şeyleri lastik yapması falan çok ucu açık. Dof ve Kata manipule edecekleri maddelere dokunmadan uyanış özelliklerini göstrebiliyordu. Ol diyordu ikiside dresrosada evler ipe dönüşüyordu, Ayna dünyasında zemin mochi oluyordu. EE onlar neden Luffynin bedenini direk manipule edemedi. Hadi Luffye dokunduğu yeri lastik yapma özelliği vermiş. Ama bedeni de yapması :( . Hem darbe açısından ne gibi bir ekstra özellik veriyor oda belli değil daha çok mu acıtıyor esneyince Kaido. Ama Luffynin bedenide bildiğin lastik gibi şekil alabiliyor. Ee bu Kaido kardeş hakisiz mi vuruyor buna neye göre oluyor. Luffynin bedeni lastik olarak kalınca daha az mı acıyor. Kaidoya göre tam mı tersi. Birde luffy lastik olduğu için o esnemelerden sonra tepmesi lazım saldırıların onu düşünememiş herhalde Oda. :( Baya ilginç özellikler verdi inş açıklamasını yapar. Gerçi Luffynin kullandığı saldırılarda haki namına bişey çizmemişken Kaidoya hakili ve kral hakili dedirtiyor falan. İlginç ilginç şeyler.

Seride bazı şeylerin sınırının olması ya tam sınırsız olması lazım.

Misal Doflamingo da kukla yeteneği vardı, biz ilk gördüğümüzde bu yetenek ile Luffy nasıl baş edecek dedik, sonra zırh haki vb. Şeyler çıkardı kukla yeteneğinin kontrolüne sınır koydu. Tamam da bunun da ucu açık.

Ya Dof herkesi kukla yapabilecekti, ya da sınırı varsa bunun mantıklı şekilde açıklaması olacaktı.

Katakuri uyanış ile karşıdakini mochiye çeviremiyor hakisi daha güçlü ise karşının. Bu bir açıklama, da Luffy'nin hakisi Kaidodan güçlü mü ki lastik oluyor Kaido. Bu işin içinden çıkılmaz.

Adam anlık çiziyor bir zemine oturtma düşüncesi bemve hiç yok.

Kurgusal eserlerde herhangi bir olayın sonucunun okuyucuya, izleyiciye geçmesi ve bir boka benzemesi için sonuca giden yolun ikna edici olması gerekir. 200 sayfa insanların, hafif çizik aldıklarında dahi zombiye dönüştükleri bir hikayeyi okumuşsam 201. sayfada 15 zombi tarafından ısırılıp da güle oynaya gezen bir tip görmek istemem. Gelişine zombi ısırıp insana çeviren tipler görmek istemem. O noktadan sonra hiçbir aksiyonun anlamı, ilgi çekiciliği kalmaz benim için. Bir başka canlıyı, bir başka meyve kullanıcısını, muazzam bir güce, iradeye ve enerjiye sahip adamı lastik yapabiliyor olması rahatsız edici. Hamakta yatarmış gibi zıplaya zıplaya dolanması rahatsız edici. Karakterinin aksine, dövüşmeye çalışmaktan çok eğlenmeye çalışıyormuş gibi takılması rahatsız edici. Zeus'un billurlarından çıkmış gibi yıldırım avuçlayabiliyor olması rahatsız edici. Sağda solda birbirinden geri zekalıca yorumlarla son bölümlerde yaşananların bir kurgu mucizesi olarak anlatılıyor olması mide bulandırıcı. Sonuç olarak 10xx kadar olmasa da bu bölüme de lanet gelsin. Oda'nın üstünden nutella yiyen tipler Oda yere balgam atsa kabarcıklarına mest olmuş şekilde bakarlar o yüzden onlar için kasacağını sanmam ama en azından 25 yıllık emeğine iki gram saygısı varsa bu meyve ve meyvenin güçlerine, son bölümde yaşananlara dahil uzunca bir açıklama yapar. Bir haltı bağlayabileceğinden değil hoş, en azından çabaladığını görmek istiyor insan.
Red hawk saldırısı ile benzer mantıkta düşünebilirsin dostum. Uçaklar yüksek hızda hareket ederken atmosferde bulunan gaz ve tozlar ile olan sürtünme sonucunda gövdelerinde statik elektriklenme olur ve bunu bosaltabilmek için kanat uçlarında metal parçalar taşırlar mantığı ise paratonerlerle aynıdır. Ve hatta kimi lastik firmalarının arac tekerleginde oluşan statik elektriği kullanarak elektrikli araçların bataryalarını bir miktar şarj edilmesi için çalışmalar yapıyor diye biliyorum.

Seride bazı şeylerin sınırının olması ya tam sınırsız olması lazım.

Misal Doflamingo da kukla yeteneği vardı, biz ilk gördüğümüzde bu yetenek ile Luffy nasıl baş edecek dedik, sonra zırh haki vb. Şeyler çıkardı kukla yeteneğinin kontrolüne sınır koydu. Tamam da bunun da ucu açık.

Ya Dof herkesi kukla yapabilecekti, ya da sınırı varsa bunun mantıklı şekilde açıklaması olacaktı.

Katakuri uyanış ile karşıdakini mochiye çeviremiyor hakisi daha güçlü ise karşının. Bu bir açıklama, da Luffy'nin hakisi Kaidodan güçlü mü ki lastik oluyor Kaido. Bu işin içinden çıkılmaz.

Adam anlık çiziyor bir zemine oturtma düşüncesi bemve hiç yok.
Boşuna hayal ettiği herşeyi yapabilir denmiyor meyve için.Meyvenin korkulan tarafı bu zaten hükümet tarafından.Luffy Kaido'yu lastik hayal ediyor lastik oluyor.Lastikle boro breath sektirebileceğini hayal ediyor sekip Kaido'ya geri dönüyor.Yoksa o saldırı lastik zemin dinlemez içinden geçmesi lazım.Kaleyi yok etmişti.

luffy'nin gücünün limiti olmadığını düşünüyorum. nasıl ki fiziksel kanunlar kuantum evreninde çalışmıyorsa one piece deki kurallar da luffy'de işlemiyor. meyvenin ona sınırsız özgürlük verdiğini düşünüyorum, elektriği tutabilmesi, kaidoyu lastiğe çevirebilmesi bundan kaynaklanıyor.
Gorosei Luffy'nin gücü icin, hayal gücüne kaldi dedi. Limit mi kalır bu saatten sonra. Limit koyarsa iyice batırmak olur artık. Hem hayal gücü de sonra limiti şuraya kadar de. Akainu'nun lavları et yapar yer bu. Ohh ye ye vur.

Kendi adına öyle konuşabilirsin tabi ama Zoro'cular luffy'i neden yerdiler.

Örnek Luffy vs Dof, ne oldu da yerdik ? Adam ayaktaydı Luffy, Luffy diye bağırıyordu, Luffy'i ise birileri almış götürüyordu. Luffy, Dof'u indirdi de Law gelip taşıdı diye mi söyledik onları. Kaido dövüşü aynı, Apo yine aynı. Zoro rakibini yenmiş, ister yatar, ister kalkar, gerçi kalkamaz :hhh:
Kaido'dan sonra kötürüm olmuştu yalnız. King bunları kovalarken Zoro sargılıydı, sanji'nin kucağındaydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık