Öyle deme, Sanji dayanıksız.Yalnız King ile vs atan Zoro'nun 70 bölümdür ayılamamasına karşın, King'i ve Queen'i tokatlayan Sanji'nin 30 dakika sonra karı kız kesmeye devam etmesi...

Öyle deme, Sanji dayanıksız.Yalnız King ile vs atan Zoro'nun 70 bölümdür ayılamamasına karşın, King'i ve Queen'i tokatlayan Sanji'nin 30 dakika sonra karı kız kesmeye devam etmesi...
Vivi içinde aynısını dedik bize robini verdi OdaMomonosuke olmasaydı Kaido Luffy'e şöyle diyebilirdi:
Kaido: "Luffy ben düşersem Onigashima bombaların üstüne düşer.Bu yüzden bana yenil!" diyebilirdi.
Biz dua edelim Momosuke var.Momonosuke olmasa Luffy ikinci bir Oden olurdu.
Vay arkadaş yine biz şu küçük sapığa kaldık!
İnşallah Yamato tayfaya girecek derken Momonosule tayfaya girmez.Ciddi ciddi bırakmayı düşünürüm seriyi.!
Momo olmasa luffy yeri, denizi , havayı lastik yapar zıplatırdı o adayıMomonosuke olmasaydı Kaido Luffy'e şöyle diyebilirdi:
Kaido: "Luffy ben düşersem Onigashima bombaların üstüne düşer.Bu yüzden bana yenil!" diyebilirdi.
Biz dua edelim Momosuke var.Momonosuke olmasa Luffy ikinci bir Oden olurdu.
Vay arkadaş yine biz şu küçük sapığa kaldık!
İnşallah Yamato tayfaya girecek derken Momonosule tayfaya girmez.Ciddi ciddi bırakmayı düşünürüm seriyi.!
Kaido uyanışın nasıl gerçekleştiğini mi açıklıyor? O zaman kendi de uyandırmış yoksa ben mi yanlış anladım?When both your mind and body catches up to your ability, that is what awakening means
Bilgisi olması için kendisininde uyandırmış olması gerekmez. Ordan burdan öğrenmiştir. Yinede kaç yıllık yonko. Açmaması absürd olur.Kaido uyanışın nasıl gerçekleştiğini mi açıklıyor? O zaman kendi de uyandırmış yoksa ben mi yanlış anladım?
Seride kimler kimler kaç gün dövüşüyor. Kaido uyanış açmasa bile uzun süredir dövüşmesi gayet normal. Mistik zoanı da var hem. Über süper güç için uyanış gerekmez.Bence Kadio epeydir uyanış açtı ve bu şekilde dövüşüyor, baskın başladığından beri dövüşmesinin başka türlü bir açıklaması olamaz zaten.