Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıldırım tutulabilecek bir nesne değil sorun orda. :) Tanrıysa yıldırım üretsin nasıl tutuyor, saçmalik. Nikanin sınırı hayal gücü diyor. Allahtan yok ol deyip Kaidoyu moleküllerine ayırmiyor, meğer OP evreninin Watchmaniymiş Nika sama :)
Şimdi azizim bir kere yıldırımın tutulamayacağını nerden biliyorsun denedin mi ? :) 2. olarak muhtemelen lastik de değilsindir. :) Lastikten bir uyanış ile yıldırımı tutabilmesi çok beklenmedik birşey değil bence ki keza canlı bile olsa herşeyi lastik yapabiliyor Kami sama. Paket lastiği saldırısı ile rakiplerini sıkıp ikiye de bölebilir. Kendisi dünyadaki tüm inorganik maddelerin tanrısıdır. Lütfen.

Ben şöyle düşünüyorum: Meyve uyanışı demek; meyvenin, uykuda olan ruhunun ''uyanması'' demek oluyor. O ruh uyandığında da, kullanıcısının ruhuna baskın gelip kullanıcıyı etkileyebiliyor. Sonra yavaş yavaş kullanıcı duruma adapte oluyor ve tekrar kontrolü sağlıyor. Luffy'ye de bu oldu gibi geldi bana. Yavaş yavaş düzeliyor. Kaido da o soruyu kontrol etmek için soruyor gibime geldi. Sonrasında uyanışın nasıl olduğunu açıklıyor kendince. Ayrıca o sorudan hemen sonra Zunesha'nın panelini koymuş. Direkt olarak Joy Boy orada demiyor ama kadere falan bağlıyor muhabbeti. Yani olay tamamen meyve uyanışı ve onun çıkardığı ritimle alakalı gibi. Sadece bu kehanet işini çözemedim. Kim, nereden biliyordu, Joy Boy'un 800 yıl sonra tekrar geleceğini? Yani meyvenin 800 yıl sonra tekrar uyanacağını?
Manga Joyboy olayını burada bitirmez, Luffy'i joyboy yapmayacak mı sence de ? Eee zaten ilk göründüğü yerde bile kimsin sen diye sorgulatıyor ortada bir karakter değişimi olduğu için.

Ne imparatorlar,ne de amiraller denk,komutanlarda da denk değil.
Yav he he :hhh:

Şimdi azizim bir kere yıldırımın tutulamayacağını nerden biliyorsun denedin mi ? :) 2. olarak muhtemelen lastik de değilsindir. :) Lastikten bir uyanış ile yıldırımı tutabilmesi çok beklenmedik birşey değil bence ki keza canlı bile olsa herşeyi lastik yapabiliyor Kami sama. Paket lastiği saldırısı ile rakiplerini sıkıp ikiye de bölebilir. Kendisi dünyadaki tüm inorganik maddelerin tanrısıdır. Lütfen.
Şuan trafodan bildiriyorum, lastik eldiven takıp elimi trafoya soktum tutulmuyor, denendi onaylandı. :)

Manga Joyboy olayını burada bitirmez, Luffy'i joyboy yapmayacak mı sence de ? Eee zaten ilk göründüğü yerde bile kimsin sen diye sorgulatıyor ortada bir karakter değişimi olduğu için.
Luffy zaten Joy Boy ama bunu meyveye bağlayacak gibi görünüyor. Ötesine geçmeyeceğini umuyorum. Bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık