Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne demek istediğini anlıyorum ama benim söylemek istediğim şey şu.

Eğer çizer net bir şekilde hikayeye müdahale ettiğini gösteriyorsa, sen okuduğun serinin sayfalarında mangakanın elini kolunu görebiliyorsan o zaman yazarı da hesaba katmadan edemiyorsun.

Kaido şimdiye kadar Wano'ya gelen bütün düşmanları net bir şekilde 50 kere öldürmüştü.
Bende seni anlıyorum. Plot işini çok fazla göze sokuyor. Fakat forumda bayadır gözüme çarpan bir olay her şeyi Oda'ya bağlamak. O yüzden belirtmek istedim.

Çok komik bir yorum. Odene zarar vermedi sadece uçurdu ahahaha ağzından kan değil sabah yediği pekmez geldi.

Kaido'nun hayatını kaydırmıyordu aynem o yüzden yıllarca unutamamış o yüzden hile hurda yaptı. Ya geçin şu işleri.

Ben de Kaido'nun şuan yaşayan en güçlü adam olduğunu kabul ediyorum ama o kadar. Fazla abartamaya gerek yok.
Adamı ölümün kıyısına getirdi de ondan mı hemen ayaklanıp geri Roger'a doğru koştu? Ağzından gelen iki damla kanın lafını etmeye gerek yok, kan kusmadı sonuç olarak.

Oden, Kaido'ya en büyük zararı vermiş kişi. O yüzden unutmuyor adam, tek yarasını ondan aldı çünkü, öyle de bir hayvan işte. Bu hayatını kaydırıyordu demek değil ama. Yarayı aldıktan hemen sonra kalkıp Oden'i tekliyor. Hile hurda dediğin ne ayrıca, Kaido mu söyledi kadına öyle yapmasını? Oden'in dikkati dağılınca vurdu sadece, Roger'ın kılıçla yapamadığını yapıp kafasına vurarak tek attı hatta. Ayrıca o Kaido'nun şu anki ile arasında dağlar kadar fark olduğunu anlamak da zor değil.

"Kaido, Roger'dan güçlüdür" gibi bir iddiam yok da komik argümanlar öne sürüyorsun.

Yamato “oden günlüğüne wb vs roger’da böyle gökyüzünün bölündüğünü yazmış” diyor.

kaido vs Oden’de olmadı bu. Temassız haki çarpıştırıp gökyüzünü bölecek kadar hayvan değilmiş Oden ve Kaido o zamanlar. Efsanevi bi olaymış gibi günlüğüne yazmış.

İkisi bu seviyede olsa Shogun’un önündeki ilk karşılaşmalarında yaşanırdı öyle bişey.

Adam gelmiş Oden ve Kaido göğü yaramadı demiş :D Gök yaracak bir çarpışma mı yaşadılar :D Shogunun önünde olurmuş öyle bir gücü olsa diyor bir de :D Sanki her an her dakika kral haki eliyorlar :D

Adam gelmiş Oden ve Kaido göğü yaramadı demiş :D Gök yaracak bir çarpışma mı yaşadılar :D Shogunun önünde olurmuş öyle bir gücü olsa diyor bir de :D Sanki her an her dakika kral haki eliyorlar :D
Evet yaşamadılar çünkü iki tane İmparator çapında adam karşılaşmadı.

Yamato ve Kaido göğü yaramadı.
Oden ve Kaido göğü yaramadı.

Ama Luffy ve Kaido göğü yardı.

Tıpkı Shanks ve Wb'nin Kaido ve Linlin'in yardığı gibi burada sembolik en büyükler arasına çıktığını gösteriyor mangaka.

Senin sandığın gibi her kral hakisi olan iki kişi çarpışınca gök yarılmıyor. Sen şeyi söylesene hele Luffy sağ kol seviyesini geçebildi mi ? :hhh::hhh:

Yamato “oden günlüğüne wb vs roger’da böyle gökyüzünün bölündüğünü yazmış” diyor.

kaido vs Oden’de olmadı bu. Temassız haki çarpıştırıp gökyüzünü bölecek kadar hayvan değilmiş Oden ve Kaido o zamanlar. Efsanevi bi olaymış gibi günlüğüne yazmış.

İkisi bu seviyede olsa Shogun’un önündeki ilk karşılaşmalarında yaşanırdı öyle bişey.
Kaido vs Oden'de tokuşan bir şey yoktu niye gök yarılsın ki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık