Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca burada oden va diyen arkadaşlar kaidoya hasar verebilmiş tek kişi ODEN.
Kaido ölmek istiyor, Odeni övmesi de normal.

WB'nin nesini gördünüz, akainu açın mangada bakın dövdü la WB'yi dövdü! WB 1 adamı öldürebildi mi o savaşta? Oglunu öldüren Akainuyu öldürsen bari oda yok. WB'nin tüm tayfası 1 tane amirali öldüremedi bari suikast falan düzenle yakalayıp bas.

Bakın şurada KAİDO tüm dejavantajlarına rağmen savaşıyor, Dev gibi adayı gücünün belirli bir kısmı ile havada tutuyor sürüklüyor, orada kendi kızı ve başka bir ejderha ile uğrasıyor. Tüm Kınlarl uğraştı, bir dünya çer çöple uğraştı, luffyi kaç kez yatırıp kaldırdı onla uğraşdı. ODA LUFFYİ tanrı yaptı lan TANRI! şu karakter sayesinde luffy TOON FORCE oldu hala konuşuluyor.

Şu serideki 1. numara karakter KAİDODUR. Seride savaşını gördüğümüz bildiğimiz herkesin herşeyin önündedir. Kaido normal koşullarda 1vs1 de kimse tarafından yenilmeyecek karakterdir.

Ben ne luffy ne zart zurtcuyum bu seriyi de gerçekten severek 20 yıla yakındır takip ediyor, teori vs kasıyoruz. (ENEL hariç sevdiğim sempatiyle yaklaştığım TEACH var odaserideki en zeki karakter olduğu için)

Bunlar bile KAİDO'nun tırnağı etmez.

WB ve Kaido savaşssa Bizim seride gördüğümüz WB'yi Kaido PASPAS ederdi PASPAS! Açın bakın mangadaki WB bölümlerine kardeşim. Animede Aptal saptal sahnelerden değil açın Marinford savaşını tekrar okuyun. WB'nin meyvesini alladılar balladılar, tırt çıktı.

Kaidonun canını yerim adamsın KAİDO!

seride güç sıralaması olarak gözümde

1 Kaido
2 Teach reis.

En büyük yonkou Hayal Kırıklığımda Koca ANA denen zırtodur. Böyle rezil bir karakter olamaz...

Cracker'in bisküvisini kırabilecek çok bir Zoan kullanıcısı yok. Çünkü Cracker'den güçlü çok Zoan kullanıcısı yoktur.

Luffy, Kaido, Sengoku, Yamato, Marco, King, Queen, Jack.
crackerın bisküvilerini kırabilmek için crackerdan güçlü olmak gerekmiyordur muhtemelen bisküvileri kırabildiğin vakit denk savaş başlar diye düşünüyorum yada üstünlük kurarsın bilemiyorum ama o bisküvileri seride kırabilecek daha fazla zoan kullanıcısı vardır ulti gibi

Yeniyor yeniyor, balık adam adasından beri her arc yeniyor ;)
O arclarda ben yoktum redciğim. Ben Wano'da geldim. Meyve uyanışı öncesi bile Luffy'nin Haoshoku'yu saldırılarına eklediği anda önüne kim gelse tek yumrukta bayıltır sadece Zoro, Sanji, Jinbe ve Franky'nin böyle bir saldırıda bayılmama olasılığı fazla. Usopp, Nami, Robin, Brook, Chopper'de hiç zorlanmaz.

Şu andaki meyve açmış haliyle alamaz diyende ne bileyim, kesin Zoro fanırırn herhalde.j

O arclarda ben yoktum redciğim. Ben Wano'da geldim. Meyve uyanışı öncesi bile Luffy'nin Haoshoku'yu saldırılarına eklediği anda önüne kim gelse tek yumrukta bayıltır sadece Zoro, Sanji, Jinbe ve Franky'nin böyle bir saldırıda bayılmama olasılığı fazla. Usopp, Nami, Robin, Brook, Chopper'de hiç zorlanmaz.

Şu andaki meyve açmış haliyle alamaz diyende ne bileyim, kesin Zoro fanırırn herhalde.j
Tek yumrukta bayıltıyordu işte o zamanlar da, o zamanlar tartıştım bu konuyu her arc sonrası artık konuşmaya gerek duymuyorum.

Bir öteki zurnalanışında görüşürüz zaten.

Üye silindi 7717

Ayrıca burada oden va diyen arkadaşlar kaidoya hasar verebilmiş tek kişi ODEN.
Kaido ölmek istiyor, Odeni övmesi de normal.

WB'nin nesini gördünüz, akainu açın mangada bakın dövdü la WB'yi dövdü! WB 1 adamı öldürebildi mi o savaşta? Oglunu öldüren Akainuyu öldürsen bari oda yok. WB'nin tüm tayfası 1 tane amirali öldüremedi bari suikast falan düzenle yakalayıp bas.

Bakın şurada KAİDO tüm dejavantajlarına rağmen savaşıyor, Dev gibi adayı gücünün belirli bir kısmı ile havada tutuyor sürüklüyor, orada kendi kızı ve başka bir ejderha ile uğrasıyor. Tüm Kınlarl uğraştı, bir dünya çer çöple uğraştı, luffyi kaç kez yatırıp kaldırdı onla uğraşdı. ODA LUFFYİ tanrı yaptı lan TANRI! şu karakter sayesinde luffy TOON FORCE oldu hala konuşuluyor.

Şu serideki 1. numara karakter KAİDODUR. Seride savaşını gördüğümüz bildiğimiz herkesin herşeyin önündedir. Kaido normal koşullarda 1vs1 de kimse tarafından yenilmeyecek karakterdir.

Ben ne luffy ne zart zurtcuyum bu seriyi de gerçekten severek 20 yıla yakındır takip ediyor, teori vs kasıyoruz. (ENEL hariç sevdiğim sempatiyle yaklaştığım TEACH var odaserideki en zeki karakter olduğu için)

Bunlar bile KAİDO'nun tırnağı etmez.

WB ve Kaido savaşssa Bizim seride gördüğümüz WB'yi Kaido PASPAS ederdi PASPAS! Açın bakın mangadaki WB bölümlerine kardeşim. Animede Aptal saptal sahnelerden değil açın Marinford savaşını tekrar okuyun. WB'nin meyvesini alladılar balladılar, tırt çıktı.

Kaidonun canını yerim adamsın KAİDO!

seride güç sıralaması olarak gözümde

1 Kaido
2 Teach reis.

En büyük yonkou Hayal Kırıklığımda Koca ANA denen zırtodur. Böyle rezil bir karakter olamaz...

Gören de Kaido herkese tek attı sanacak. 500 bölümdür dövüşüyor ama daha elinde kalan yok. Kinemon bile kalktı. Tank özelliği, BM'yi düşünce beklediğimden iyi. Yine de karşısında top tier bir rakip yok. Kaido Roger'dan, WB'den güçlü olabilir mi? Evet, olabilir. Aynı şekilde çatıda daha iyi performans sergileyecek karakterler de var. MF WB'yi çatıya koysan dövüşü net alırdı BM ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık