Kaido WB den 50 kat güçlü. Wb idam edilirken oğlu bile şov peşindeydi kaido tüm olumsuzluklara rağmen işini yapıyor.WB'den daha güçlü olduğunu kabul ediyorsun yani ?
Kaido WB den 50 kat güçlü. Wb idam edilirken oğlu bile şov peşindeydi kaido tüm olumsuzluklara rağmen işini yapıyor.WB'den daha güçlü olduğunu kabul ediyorsun yani ?
Kaido WB den 50 kat güçlü.
Ya adamın Gear 4 formlarının tamamı japon tanrıları gibi duruyor. İlk göründüğü Doffy karşısındaki haline iyi bak. Aynı şekilde Snakeman ve Tankman formları da öyle duruyor.Bu arada hala Luffy'nin meyvesinin mistik zoan olduğunu beynime oturtabilmiş değilim.
Şimdiki yıldırım farklı; hem 5. vites, hemde h.hakili yıldırım atıyorBen gerçekten Oda'nın zihnine anlam verememeye başladım. Yıldırım atmak nedir ya ? Ne işe yaradı bugüne kadar ? Bigmom yanlış hatırlamıyorsam herkese çaktı yıldırım ne oldu ? Ne oldu gerçekten yani ne oldu. Luffy kral haki ile çok daha güzel hasarlar çıkardı ve diğer karakterler de kral hakili saldırılardan çok daha fazla hasar yediler. Yıldırım ile killer, kid, law, Zoro bana mısın demedi.
Peki bunun sebebi ne ? Neden yani ? Yıldırıma mı yenilecek Kaido, şimdi ben mi yanlış anlıyorum yıldırım tutup Kaido'ya mı atıyor ?
Havalı olsun diye yapıyor sadece, çok gereksiz.
)
50 kat az olmamış mı ya ? 100 yapalım onu.Kaido WB den 50 kat güçlü. Wb idam edilirken oğlu bile şov peşindeydi kaido tüm olumsuzluklara rağmen işini yapıyor.
100 mü? 500 yapalım.50 kat az olmamış mı ya ? 100 yapalım onu.
Tamam, Zoan şart değilmiş o zaman.Cracker'in bisküvisini kırabilecek çok bir Zoan kullanıcısı yok. Çünkü Cracker'den güçlü çok Zoan kullanıcısı yoktur.
Luffy, Kaido, Sengoku, Yamato, Marco, King, Queen, Jack.