Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1046 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw abicim yangın için plana ne gerek var ki ortada devasa bir fil var hemde eğitimli komut falan alıyor yani, söyleyin bir kere hortumlasın adayı tamamdır ne gerek var saçma sapan sahneler çizmeye ve uzatmaya oda herkesi seriden soğutmak istiyor heralde her bölüm ayrı bir trol.
Ada havada uçuyor ve şu anda başkent semalarında uçuyor yani kıyıdan uzaktalar, bilmiyorum fark ettin mi? Oradan Çiçek Başkenti'ni ve Onigashima'yı sulamasını mı bekliyorsun?

Ahahahahahahahaha Kendine kan pompalayıp hızını artıran birinin yapamayacağı bir şey değil bu söylediğin. :hhh:

Kan pompalayarak hızını artıran biri, kalbine kanı hızlı pompaladığı zaman kalbinin ritmini de artırabilir. :artiz:
G2 gibi dövüşün başında olan bir durumdan bahsetmiyoruz. Dövüş bitmiş hani her anlamda tükenmiş ölmüş birinin bu dediklerini de yapamaması lazım. Ki hakisi filan da geliyor bunu yapınca işe bak yauv...

Spoilerdaki en guzel detay haftaya bolum olmamasi. 1-2 ay tatile falan ciksin muhterem seriyi devretsin baskasina.

Ada havada uçuyor ve şu anda başkent semalarında uçuyor yani kıyıdan uzaktalar, bilmiyorum fark ettin mi? Oradan Çiçek Başkenti'ni ve Onigashima'yı sulamasını mı bekliyorsun?
One piece den bahsediyoruz farkındaysan. Adam lastik meyvesini tanrı yaptı, mesafe uzak diye adayı mı söndüremeyecek yapma Allah aşkına, seri saçmalıklarla almış başını gidiyor sen filin su fırlatmasını saçmalık olarak görüyorsun:)
Ayrıca mesafeyi dert etmişsin heralde fazla değil üç beş adım atsa adaya yaklaşır

La adadaki yangın yamato durdurmaya çalıştı bm düşünce bitti diye sevinirken şimdi ki spolierda yine saçma sapan yangından bahsediyor , bu saate kadar bekledim yeni spoliler düşerde yangın muhabbeti 1-2 panel der diye. Ama hala gelişme yok. Oda son iki bölümü beğenmeyenlere daha kötü bölüm çizerek son 2 bölümü beğendirmeye çalışıyor herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık