Düşünmesin öyle şeyler.Dev kılıcı kullansın artık her hafta onu bekliyorum.Olay tamamen havalı mı değil mi olayına döndü, havalı olacağını düşünse amuda kaldırıp çift perende attırabilir.
Adam niye salıyor sen salıcaksınFarklı olmaya devam ettikçe saçmalamaya da devam edecek gibi görünüyor. Tam reyiz dahisin senden iyisi yok biz gerizekalıyız kabul ettik sal artık şu seriyi

Luffy'nin, Kaido'ya saldırmasıyla biten 3876.bölüm olacak zaten. Final atağa kadar panel dolduruyor resmen.Ben gerçekten Oda'nın zihnine anlam verememeye başladım. Yıldırım atmak nedir ya ? Ne işe yaradı bugüne kadar ? Bigmom yanlış hatırlamıyorsam herkese çaktı yıldırım ne oldu ? Ne oldu gerçekten yani ne oldu. Luffy kral haki ile çok daha güzel hasarlar çıkardı ve diğer karakterler de kral hakili saldırılardan çok daha fazla hasar yediler. Yıldırım ile killer, kid, law, Zoro bana mısın demedi.
Peki bunun sebebi ne ? Neden yani ? Yıldırıma mı yenilecek Kaido, şimdi ben mi yanlış anlıyorum yıldırım tutup Kaido'ya mı atıyor ?
Havalı olsun diye yapıyor sadece, çok gereksiz.
Bu seri hiç güzel değil demenin farklı bir yoluBu seriyi güzel yapan tek şey Ace ve WB'ymiş gerisi boş hikaye.
abartma!@RedTeroR'un avatarı yine geleceği görmüş.