Sanji'ye yazar.son savaşta galiba germa’da bizimkilerin yanında savaşacak.

Sanji'ye yazar.son savaşta galiba germa’da bizimkilerin yanında savaşacak.
Aga ben sizi anlamıyorum ya çat diye yense kaido bumu yonkouluk ayaklar altına alındı deniyor uğrarlar yense ee bu power up ne ise yaradı oluyor bu oda size neeettiGroseinin dediğine göre luffy yenilmez şuan ama Kaidoyu hâlâ ezemedi. Oda E. Yine bilerek dövüşü uzatıyor başka bir şey değil. Yangını söndürmek için Raizoyi bahane ediyor sadece ama yinede bölüme ismini vermek biraz fazla gibiTel taraflı dövüş bekliyordum ama hâlâ bizimki savaşı ciddiye almıyor gibi. Uyanış yüzünden mi bilmiyorum çok rahat davranıyor
Hatalı olmayan ne? Suyu plastikle değil tahtayla da metalle de tutarsın bir kabın içinde, elektrik ile suyu aynı kefeye koyma rica ederim. Elektrik müh. adama anlatma en azından.:dHayır hatalı değil.
Seninle ayrıştığımız nokta bu. Bölümde Luffy yok.Bölüm gayet iyi bir bölüm olmuş neyini beğenmedilerse artık. Gerçi bölümde Luffy var ondan beğenilmemiştir. Üç bölümdür alışamadılar meyveye arkadaşlar.
Smoothie de Bege için yardım dilensin.Karasakal korsanları geldiyse bu adamında dik duruşunu takdir etmek lazım. Paşam yonkou tayfası falan dinlemiyor.
![]()
O balon patlamadı mı? Hala konusu mu dönüyor.Smoothie de Bege için yardım dilensin.